Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?...

Szerintetek kövér vagyok? Miért rá hajtanak?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok 170 cm 63kg. Az osztályban van egy vékony lány 13 éves 158cm 50 kg. Nincs melle sem. Nekem mindig azt mondják hogy dagadt disznó vagyok,földrengető stb... Szóval nem értem hogy mi bajuk van mert én így 60% ban jól érzem magamat. Meg annak a lánynak mindig mondják hogy huu de jó segged van. Oldalról olyan mint egy deszka!! Nem akarok bunkó lenni de miért az ilyenek jönnek be nekik? Sokan azt mondják hogy a magasságomhoz ez a súly pont jó de akkor ha ez igaz akkor a fiúk miért mondják? Talán lekellene hogy fogyjak?

2016. máj. 10. 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azért mondják, mert ebben a korban nincs agyuk és akkora parasztok, mint a föld. Lehet van kis túlsúlyod, nem tudni így látatlanban. Kezdj el sportolni valamit, és kerüld az egészségtelen ételeket.
2016. máj. 10. 19:58
 2/13 A kérdező kommentje:

En ilyen vagyok: [link]

A lany ilyen: [link]

2016. máj. 10. 20:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocsi rossz linkinket raktam be
2016. máj. 10. 20:00
 4/13 anonim ***** válasza:
38%
egy 12 éveshez képest elég nagydarab vagy. én voltam ennyi kiló a 178 centimhez és debellának éreztem magam. ne féltékenykedj a vékonyabb, csinosabb lányokra, süt belőled az irigység. most döntsd el, hogy jól érzed-e magad így, ha a válasz igen: akkor ne foglalkozz másokkal. ha a válasz nem: akkor tegyél ellene.
2016. máj. 10. 20:02
 5/13 A kérdező kommentje:

En ilyen vagyoks ://www.google.hu/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fstatic.origos.hu%2Fs%2Fimg%2Fi%2F1202%2F20120209-szinte-nincs-dereka-kettetorik.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.life.hu%2Fhoroszkop%2F20120207-igazi-homokora-a-roman-modell-ioana-spangenberg.html&docid=zBRBVaNVkAW_EM&tbnid=FcF8bXbfipyU7M%3A&w=400&h=600&hl=hu-HU&client=ms-android-om-lge&bih=451&biw=320&ved=0ahUKEwiq-sHBitDMAhWiK5oKHVHPCZoQMwgpKA0wDQ&iact=mrc&uact=8

A lany pedig ilyen (csak a laba) [link]

2016. máj. 10. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, egész alakos kép kéne hogy megmondhassam. A leírás alapján nem vagy kövér, de lehet hogy kicsit husis vagy, ducinak látszol.

A te korodban bőven éretlenek még a fiúk és maguk sem tudják mi tetszik nekik. Ha valakinek nem a társadalom és divat által legszebbnek tartott kinézet az ideálja, ilyenkor még nem merné felvállalni.

Valamint az sem biztos hogy a lány kinézete tetszik nekik, csak könnyen kaphatónak tartják és így próbálnak bevágódni nála. Adott még az az életkor beli sajátosság is, hogy egy lányra megy mindenki, mert látják hogy a többiek is. Versengenek egymással.

Ne foglalkozz velük, felesleges időpazarlás. Legyél olyan amilyennek jól érzed magad.

2016. máj. 10. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Én 18 évesen szinte hasonló méretekkel rendelkezem, mint te, nem vagyok kövér, közel se állok hozzá. Persze ennyi súly lehet valakin zsírban is, akkor már lehet ducinak hat, de rajtam sok az izom, bár mellem elég kicsi :)

Ne várd a 12 éves fiúktól, hogy dícsérjenek. Azt dícsérik, amit a menők, a nagyok, még csak gyerekek. A másik lányt se bántsd, neki ilyen a testalkata.

2016. máj. 10. 20:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Tényleg ne vedd sértésnek, de miért irigykedsz rá Ennyire? Mit árt neked azzal ha csinos vékony lányka? + még csak 12 évesek vagytok, majd még csak most kezdetek alakulni, én fiú vagyok, 12 évesen nagyon dagi voltam és most 16 éves koromra nőttem +30 centit és csak izom épült ki rajtam, valamiért kiizmosodtam pedig nem is járok edzeni komolyabban. Úgyhogy még ne problémázz.
2016. máj. 10. 21:12
 9/13 anonim ***** válasza:
utolsó: gondolom csupa izom vagy edzés nélkül
2016. máj. 10. 21:14
 10/13 anonim válasza:
55%
Szerintem ez a súly megfelel a magasságodnak :) de én is 158cm vagyok ,44kg és nem mondanám magam annyira vékonynak.Szóval azért kétlem hogy a másik lány olyan nagyon vékony lenne :D
2016. máj. 10. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!