Szerintetek ez kövérnek számít? 174 cm és 73 kg,19/N. Persze fogyni akarok, de szerintetek ez kövér?
Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 09:51
1/10 anonim válasza:
Kövérnek semmiképp sem mondanám, csak husi kicsit. Bár a testalkattól is sok függ, ha sportos, izmos vagy, akkor pont jó, és karcsú is lehetsz ilyen számokkal.
2/10 anonim válasza:
Testalkattól is függ. Én 170 cm vagyok és voltam 72 kg. Kicsit kövér voltam, nem szépítem a dolgot. Most 56 kg vagyok, és így van átlagos alakom.
3/10 anonim válasza:
Szerintem pont jó. Bár én amúgy sem szeretem a pálcikákat.
4/10 anonim válasza:
Ebből semmi nem derül ki, ha van rajtad izom akkor ekkora súllyal vékony is lehetsz és szép, formás. De ha csak háj van rajtad, akkor az túlsúlynak számít.
5/10 anonim válasza:
kép nélkül igen is meg nem is lehet a válasz.
6/10 anonim válasza:
Én igaz 5 centivel kisebb vagyok, 65 kilóval szerintem átlagos a testalkatom. A 72-t se mondanám kövérnek, főleg, ha feszes, izmos, formás vagy. Meg az eloszlásától is függ.
7/10 anonim válasza:
Nem. Itt-ott lehet felesleg, de nagyon alkat függő. Christina Hendricks hasonló adatokkal rendelkezik és neki kb hibátlan alakja van.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! :)
2016. máj. 9. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!