Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondja hogy kövér vagyok valaki meg azt hogy jó alakom van. Lány vagyok 12 éves 167 cm 60 kg. De a mellbőségem C-s. Majd a kommentbe teszek egy linket amin NEM én vagyok de ugy nézek ki.2016. ápr. 25. 05:58
4/10 anonim válasza:
12 évesnek kicsit nagydarab, de nem mondanám kövérnek. Mindenképp figyelned kellene az étkezésedre, mert ilyenkor még erőteljesen növésben van az ember, és 18 éves korodig simán fölszedhetsz 10-15 kilót, ami már elég sok lenne.
5/10 anonim válasza:
nem az, hogy kövér, de tényleg kicsit testes ez egy 12 éveshez. később csak rosszabb lesz.. úgy értem, még könnyebben fogsz hízni, szóval oda kell figyelned. ha tartod a súlyod és nősz hozzá még 5-6 centit, akkor teljesen oké.
9/10 anonim válasza:
Ilyen kérdésekkel felforr az ember agyvize! Ez hol kövér? Még csak nem is duci! Most komolyan ennyire nem fogadjátok el magatokat lányok? Én ettől jóval ducibb csajokat is elfogadok, de ettől vékonyabb már ne legyél, mert az már túlzás lenne szerintem. Nem mindenkinek jönnek be a csontok. 20/f
10/10 anonim válasza:
12 évesen már ezzel foglalkozik, ez már rossz jel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!