Az majdnem a duplája, mint amennyinek lenned kellene. Undorító! Szerinted a férfimagazinokban miért csinos nők vannak? Azért mert ők jönnek be a pasiknak.
2016. ápr. 13. 17:00
2/21 anonim válasza:
Én izgatónak találom őket :) Valószínű téged is ;)
2016. ápr. 13. 17:06
3/21 anonim válasza:
Nekem bejönnek a ducibbak is, és sok olyan pasi van aki kifejezetten a dagikra izgul. Másnak meg csakis az olyan csontvázak jönnek be, akiket én egyáltalán nem tartok vonzónak. Szóval elég nagy a szórás, mindenre van kereslet :)
2016. ápr. 13. 17:15
4/21 anonim válasza:
Persze. Bejön az ilyen a betegeknek meg az elkeseredett örökszüzeknek. Normális férfi hányingert kap az ilyentől
2016. ápr. 13. 17:16
5/21 anonim válasza:
A normalis ember pedig, nemtol fuggetlenul a 4# valaszolotol kap hanyingert. 20/f
2016. ápr. 13. 17:19
6/21 anonim válasza:
Egy kérdés. Miért a homoszexualitás kategóriába raktad ki a kérdést? Ebből arra következtetek, hogy arra vagy kíváncsi, hogy a melegek pasiknak bejönnek-e a duci nők.
De egyébként válaszolva, nem, miért is tetszenének nekik? Azoknak akiknek bejön a duciság, azok úgyis más pasikra fognak vadászni, nem nőkre... :p
2016. ápr. 13. 17:20
7/21 anonim válasza:
5#
Mi van picim? Te is bálna vagy, vagy pedig egy aberrált, akinek az jön be, hogy a párja szenved?
2016. ápr. 13. 17:23
8/21 anonim válasza:
Ja az olyanoknak akik már tényleg nem válogatnak csak legyen már valaki. 90 kilós, 80 éves tök mindegy.
De gondolom te is sz ilyen izom tibikre gerjedsz. Akkor meg?
2016. ápr. 13. 17:54
9/21 anonim válasza:
Énis sžűz vagyok 21 éves de undorodom ezektől a bálnáktól fújj inkább szűzen halok
2016. ápr. 13. 18:01
10/21 anonim válasza:
Mindenre van kereslet, de lássuk be, kövér nőkre lényegesen alacsonyabb. Erről még nyilván a kövér nők is találnak párt maguknak, csak nem a férfiak krémjéből, hanem inkább az átlag alatti rétegből.
Ha ledobnál egy huszast, te magad is rögtön egy kategóriával feljebbről válogathatnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!