13/L A bajusszom miatt csúfolnak hogyan és mivel tudnám kiszedni?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok idén leszek 14.Az osztályomban csúfolni régen miatta de mostmár mivel látták hogy nem érdekel abbahagyták nagyjából,de azért zavar.Eléggé látszik mivel szötét a szőrzetem és âltalában feltünik mindenkinek. Volt már többször is hogy közelebb tudtam volna kerülni egy fiúhoz,de mindig azzal volt a bajuk hogy bajusszom van .Sokszor sírtam is ez miatt otthon.Nos ,az érdekelne ,hogy hogy és mivel lehetne kiszedni itthon?Vajon megjegyzést tennének arra ha kiszedem? (Hogy pl ."ne megborotválkozott "... stb )2016. máj. 8. 16:37
1/6 anonim válasza:
Kozmetikus leszedi gyantával egy perc alatt. Igen ha cikiztek miatta.akor azzal is lehet,hogy fognak ha eltünik. Engem legalábbis igen. 13l.
2/6 anonim válasza:
Az agyilag csökött, éretlen kisfiúkkal nem tudsz mit kezdeni, de a bajszoddal igen :) Rossmannban lehet kapni bajuszgyantát, kb 700-800 ft, amiben kis gyantacsíkok találhatóak, azzal könnyedén le tudod tépni magadnak otthon. Van mellé bőrnyugtató kendő is, azt a tépés után ajánlott haszálni, de nekem speciel sose adódott belőle semmilyen problémám, pár perc után eltűnik a pirosság. Nem kell emiatt kozmetikushoz menni, kellemetlenkedni emiatt :)
Erről a gyantáról beszélek egyébként: [link]
3/6 anonim válasza:
Második válaszoló!
De szuper ez a gyanta amiről írtál! Nem is hallottam még róla. Szerintem én is veszek egyet mert unom hogy csipesszel szedegetem ki magamnak.
Bocsánat hogy a kérdés alá írtam de megörültem ennek :D
4/6 anonim válasza:
Èn is a rossmanosat használom, es bevált. Vagy kiszedhetet szemöldökcsipesszel, vagy ha nem akarsz gyantázással bajlódni, szőkítsd ki :)
5/6 anonim válasza:
Most nézzetek hülyének, gyantával nem tudom kitépni. Alulról felfele kéne, de ezekkel csak jobbról balra megy, és minden ott marad.
6/6 anonim válasza:
Utolsó, akkor rosszul csinálod. Nekem is mindig ott marad 1-2 szál, de azokat csipesszel kitépem utólag :) viszont az egészet nem lehet egyesével kitépni (mintha anyámat hallanám, ő is mindig ezzel jött, hogy ott a szemöldökcsipesz, szedjem ki azzal..). Erősen feszítsd le a bőröd az egyik kezeddel, a másikkal meg szőrnövéssel ellentétes irányban, gyors mozdulattal tépd le. Ha ezek után ott marad a nagyja, akkor nem vagy elég határozott (nővérem is ilyen, fél letépni magának, mindig én csinálom neki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!