Azzal csufolnak, hogy nagy az orrom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz hallani, amikor oran is mondjak, hogy milyen az orrom.. Meg mindenki elott..es kulon beszelnek hozza.... Amugy nincs probalemam a beilleszkedessel, nagyon jol megvagyok az osztalyban, sok-sok barat.. Harom emberen kivul mindenkivel kijovok... Ok az a harom akik szegyenemben a fold ala sullyesztenek es belemdofnek rengetegszer az orrom miatt...regen joba voltam veluk de aztan volt egy incidens es osszevesztunk... Valaki segitseg hogy tultegyem magam rajta.2015. márc. 27. 15:28
1/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg elengedni a sértéseket. Lehet, valakinek nagy az orra, másnak a súllyal vannak problémái. Erről az egészről te nem tehetsz, így születtél. Amúgy meg egy pár embernek valószínűleg a tiédnél is nagyobb orra van. Amúgy sem az számít, hogy kívülről milyen vagy, mert az nem ront a te belső igazi éneden. nem tudom, lehet, nem épp ezt a választ vártad... meg azt a 3 embert sz@rd le. nem szokásom csúnyán beszélni, de az egyáltalán nem igazságos, hogy valakit a külseje miatt kritizáljanak. Szóval emelkedj meg, és ne vedd őket figyelembe!!!
2/5 anonim válasza:
Egyet jegyezz meg, nincs olyan ember a világon akit nem lehetne valamivel csúfolni. Régen ha engem csúfoltak, mindig megtaláltam az illető gyengepontját, amivel rettentően meg tudtam bántani. Annyira erős volt a sértődésem hogy ugyanazokhoz a módszerekhez nyúltam mint ők. Hiba volt, de legalább visszavágtam és lealáztam őket. Ma már nem tenném, mert megtanultam hogy nincs annál jobb visszavágás mint hogy ignorálod őket. Beszéljenek csak, számodra ők úgyis jelentéktelen emberek. Valószìnű azért csúfolnak mert nem tetszik nekik hogy kiszakadtál az ő körükből. Azzal hogy leszarod mit mondanak, megmutatod hogy egyáltalán nem bánod hogy már nem barátkoztok. És ez nekik lesz ciki.
3/5 anonim válasza:
Azért csinálják, hogy kiborulj. Ha nem borulsz ki, vagy legalábbis nem mutatod, és lesz*rod őket, abba fogják hagyni, mert ha nyugodt maradsz, és magabiztosan mosolyogsz, nem érik el a céljukat. Ez logikus.
Ezt csak így tudod megszakítani, csak úgy tudsz keresztbe tenni nekik, hogy lesz*rod.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszotokat... Remelem sikerul. Ebbol a harom sracbol az egyikkel meg kavartam is az a gaz:/ masik meg a legjobb baratnom pasija a harmadik meg szimplan csak jo baratom volt...egyszer regen...
2015. márc. 27. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!