Csúfolnak az osztályban mert csúnya vagyok. Mit tegyek? (Bővebben lent)
Fogyókúra nem ajánlott a korodban, de étkezhetsz egészségesen, mert egy 10 kg plusz van rajtad, azt le tudod adni, ha elkezdesz futni, erősíteni, vagy keresel egy jó sportot, ami tetszik neked (nem laza táncitánci, hanem ami megmozgat, heti 3x legalább). Csinálhatsz comberősítő gyakorlatokat otthon, az segíthet a combodról levinni a narancsbőr egy részét, mert feszesít.
A szemöldöködet szemöldökporral meg tudod erősíteni, nem kell megrajzolni, csak kiemelni, hogy látszon, hogy ott van. A nagy száj szép tud lenni, tegyél rá átlátszó szájfényt, figyelj hogy ne legyen kiszáradva. Ha a szemed tetszik, azt egy kis szempillaspirállal kiemelheted, lassan 14 évesen ez már "megengedett". A melleddel nem tudsz mit kezdeni, ez genetika. Ne félj, van egy csomó lány kis mellekkel akik mégis sokaknak a példaképei. Nem ez határoz meg! Mellesleg még nőhet simán, lehet hogy későn érő típus vagy. A fogaidat a fogszabályzó rendbehozza majd, türelem.
A vékony szálú haj is genetika, viszont ha töredezett, akkor menj fodrászhoz és vágasd le egy kicsit. Megkérdezheted milyen hajstílus állna jól a kerek arcodhoz és vághatnának neked új frizurát.
Bármi kérdésed van, írj privátban, szívesen segítek még!
17/L
Én is 13 éves vagyok,40-es a lábam,és a súllyom is majdnem annyi mint neked (60kg) és nem vagyok sokkal magasabb se nálad...de ez most mindegy...a lényeg,hogy nagyon hülye és bunkó osztály társaid lehetnek.Külső alapján ítélni az egyik legrondább és legszánalmasabb dolog!Tudom,hogy nehéz,de ne foglalkozz velük!Az olyan emberek,akik másokat csúfolnak nagyon fszfejek,és általába nincsenek megelégedve magukkal.Nem a külső a lényeg!Mi jobb?!Egy olyan alma,ami külsőleg kicsit meg van nyomva,meg karcolva,és nem olyan szép,mint a többi,de belül semmi baja nincs,vagy egy olyan alma,ami látszólag tök szép,de belülről rohad?
Szerintem erre tudod te is jól a választ.De ammúgy ha barátokra van szükséged,és valakire,aki megért,és megpróbál felvidítani,akkor nyugottan írj privátba :) 13/L
Én már megjártam ezt, rusnyából lettem jó csaj, annyi kell hogy elkezdesz igényesebb lenni. Az a 61 kg elég sok a magasságodhoz, le kell fogyni, kezdj el diétázni, normálisan enni, az egészséges étkezés fontos ahhoz is hogy szép hajad, bőröd legyen. Narancsbőr ellen kell a rendszeres sport, járj mindig futni, otthon edzhetnél is. Ezek a legfontosabbak kezdetben, és most kell elkezdeni mert minél tovább halogatod annál nehezebb elkezdeni. Pár hónap kell a fogyáshoz, de ahogy folyamatosan fogysz az emberek is szebbnek fognak látni és jó esetben te is magadat... A hajaddal is kezdeni kell valamit, menj fodrászhoz ne otthon kísérletezz vele. A törött részt mindenképp le kell vágni. Ha nem nagyon tudod hogy és mivel ápold akkor a fodrásztól nyugodtan kérdezd meg, kérj tanácsot pl hogyan szárítsd be hogy többnek tűnjön, ne lapuljon le, stb.
És nem írtad hogyan öltözködsz, de lány vagy, ezért semmiképp ne bő fiús ruhákat hordj, az egy lánynak sem előnyös. Találd meg ami neked jól áll. Persze nyilván ez nem a cicanaci és csőgatya lesz, hiába divat, amíg túlsúlyos vagy addig ezek felejtős dolgok.
kaloriabazis.hu oldalt ajánlom neked mindennapos használatra. És gondolj arra milyen akarsz lenni, hogy mi a célod, és ne add fel.
Azzal meg ne törődj hogy csúfolnak, normális, értelmes emberek sose tennének ilyet... hülyékkel meg nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!