Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A hostesskedésbe mi tartozik...

A hostesskedésbe mi tartozik bele? A szépség fontos? Nekem megvan a külsőm hozzá. Lehet pl. úgy, hogy csak akkor dolgozom, ha van egy szabad napom, vagy pár szabad órám, esetleg hétvégén van csak időm rá? Mennyit fizetnek?

Figyelt kérdés
:) Minden infó érdekel!!
2010. ápr. 8. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez tényleg attól függ, hogy melyik céghez mész. ahány cég, annyi féle feltétel. Én voltam hostess,a zt vettem észre, hogy inkább a mosolygósabb lányokat alkalmazzák szívesen. Ebből a szempontból meg ugye a tökéletes fogsor az, ami fontos.
2010. ápr. 8. 20:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Az meg van. :)

Mennyit lehet keresni?

Köszi, hogy válaszoltál!!

2010. ápr. 8. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy adott téket reklámozol áruházban, plázában, expokon. Felveszed a cég által adott figyelemfelkelő egyenruhát (pl. a márka színeiben póló, esetleg sapka, kendő, kötény a terméktől függően). Benn állsz egyész idő alatt egy kis bódéban és tájékoztatsz az akciókról, termékkostolót kínálsz körbe, stb... Fontos hogy a tizenakárhanyadik óra után is lelkesen, udvariasan de magabiztosan tudd elmondani ugyanazt a 2-3 mondatot nagyon sokadszorra.

A jó alak általában csak az ebből a szempontból kritikus terékeknél fontos (pl. csoki, chips, édesség), kozmetikai cikknél meg ne legyenek pattanásaid. De pl mobiltelefont simán reklámozhatsz egy csúnyácska de agilis csajjal is...

Ez a legjobban keresett diákmunkák egyike mert tiszta, és ez fizet az egyik lejobban. A fizetés függ attól hogy hol kell promótálni, milyen hosszan és hogy Pest-e vagy vidék, és hogy nyelvet beszélsz-e (már ha van rá szükség) kb. 500-800/óra azon a környéken ahol én lakom.

2010. ápr. 10. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!