A szépség hatalom?
Én sokak szerint szép vagyok,mégsem érzem azt h ez miatt több lehetőségem lenne.NEkem is ugyanugy megkell küzdenem az életben mint bárki másnak.Amugy is szeretem magam,sajáterőből elérni a céljaimat.Persze vannak hozzám hasonló külsejű lányok akik ezt kihasználva bekerülnek a tehetősebb rétegbe és egy kis ellenszolgáltatás fejében szinte mindent megkapnak.De sztem ez undorító.
Nem tudom h erre gondoltál el,de nekem ez jutott először eszembe:)
Azt, hogy előreengednek a sorban, illetve kedvesebben beszélnek nem nevezném "hatalomnak".
Akinek meg arra kell a szépsége, hogy gazdag férjet találjon magának, hát hajrá. Sok szerencsét.
Ha már annyira IGAZÁN szép lennék, akkor inkább keresnék pénzt a szépségemmel, elmennék topmodellnek, vagy mit tudom én.
Ja, de persze, ha a plasztikcicákra gondolsz, ők nem lehetnek modellek, max aktmodekkel,akkor ők szerintem nem szépek. Aki Ilyan feleséget akar magának, az meg is érdemli, hogy jól kihasználják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!