Fiúk! Szerintetek honnantól számít egy lány kövérnek? Nektek mi az ami már átlépi a kövérség fogalmát? És mit gondoltok egy kövér lányról? Mennyire fontos nektek a lányok alkata?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 18:28
21/24 anonim válasza:
Vagy esetleg tegyél fel arc nélküli képet. Biztosan meg tudnánk mondani hogy jó-e az alakod.
22/24 anonim válasza:
Ha életem nagy szerelme akkor csak az a lényeg hogy elbírjam :) és ha már nem bírom el akkor elkezdek kondizni :).... nekem nincs különösebb véleményem a teltebb hölgyekről sem, hiszen lehet hogy nem is tehet róla pl: ilyen az anyag cseréje vagy stb... ha meg tehet róla Istenem nagy ügy ő ezt választotta...
23/24 J.E.S.U.S. válasza:
Minimum 2 mázsa legyen egy nő :$ Azt szeretem ha a csöcse veri a térdét :3
24/24 anonim válasza:
hu simán lehet fogyózni tök kövér vagy fú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!