Nagyon elégedetlen vagyok magammal,mindenkit szebbnek látok:SRonda az arcom,mert zsíros,mitesszeres,tág pórusú,és ilyen apró pici pattanások vannak rajta,ami igazából nem is pattanás,és nem tudok vele mit kezdeni.A hajam hiába dús,és szép sötétbarna(mostmár egyébként hullik)ha mindennap vasalom+göndörítem is,máskülönben olyan lenne mint a szénaboglya,reggel.Fehér bőröm van,amit utálok,mert én barnát szeretnék,de napozni még nem lehet,önbarnítótól csak sárga leszek,szoláriumra meg nincs pénzünk.Ráadásul hormonproblémáim is vannak,ami miatt a bőröm is ilyen,és szőrösebb vagyok,mit az átlag pl.has,hát,comb:(próbálok szőrteleníteni,de egy idő után belefáradok már a folytonos szenvedésekbe:SMost is tiszta szőr a lábam:D:(Mások olyan szépek,akkor én miért nem lehetek az?
Ja igen,és azt kihagytam,hogy az arcommal voltam már bőrgyógyásznál,felírt egy krémet,de nem igazán használt.Járok vele néha kozmetikushoz,amikor épp van rá pénzünk,de attól se lesz sokkal szebb a bőröm,csak kitisztul.A bolti vackok közül már mindent kipróbáltam,egyik se vált be.Most a Vichy Normadermen gondolkozom,de sajnos az is nagyon drága:(
2010. ápr. 7. 18:00
2/11 anonim válasza:
tegyél fel 1 képet és megmondom mer szépségtanácsadó vagyok
2010. ápr. 7. 18:00
3/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék képet feltenni.Most adj tanácsot kép nélkül:)
2010. ápr. 7. 18:06
4/11 anonim válasza:
nekem is hormon próblémám van és az ajkam felett enyhe pihék jelentek meg melyek az ajkam szélei felé elkezdtek sötétebbek lenni és mindig begyullad.az én arcom is tiszta ragya 21/l ha tudsz akkor nekem is segíthetnél.én azt szoktam csinálni hogy kamilla virágot felteszek vízbe forrni és utána inhalálok egyett és mikor megpuhult a böröm kinyomkodom és utána vattával a kamillából borogatom
2010. ápr. 7. 18:10
5/11 anonim válasza:
Mindenki utál magán valamit, az is akit te oyan szépnek látsz. Szerintem 13-4 éves lehetsz(bocs ha nem) és sok a hirtelen jött változás. Békülj ki magaddal, mindenki szőrös, szinte midnenki pattanásos ilyen korban, viszont nem mindenki olyan szerencsés, h szép fehér bőre, és vastag haja legyen. Hidd el, más ezt irigyli tőled:)
2010. ápr. 7. 18:10
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitok:)
A kamillás gőzölést már csináltam sokszor,tegnap este utoljára,10 percig,utána lemostam vele az arcom,egy ideig elmúltak a ragyák,de most megint előjött mind:S
Egyébként 16ées vagyok,és nem vagyok ilyen nyávogós,meg ülök a gép előtt és nem teszek magamért semmit típus,csak most tényleg kivagyok,hogy sokat foglalkozom magammal,és még sincs eredménye.
2010. ápr. 7. 18:17
7/11 anonim válasza:
ha valaki az ismeretségi körömből ezt olvassa azt hiszi rólam van szó. hogy én írtam. mert nemcsak hogy pontosan így nézzek ki, de mindig mindig pontosan ezekért panaszkodom. pontosan ilyen vagyok: sötétbarna dús haj, fehér bőr, zsíros arc, sűrű szőrzet.... csak én 18 vagyok. megértelek. teljes mértékben. én is utállom magam pontosan ezekért.
a hitetleneknek: a dús sötét haj és fehér bőr egy átok! higgyétek el!
2010. ápr. 7. 18:47
8/11 anonim válasza:
Utolsónak: nekem fehér bőröm van, és imádom! Csak tudni kell elfogadni:)
2010. ápr. 7. 19:41
9/11 anonim válasza:
Jajj nekem is szőrös a hasam lány létemre:'( Nem tudom mért vert meg vele az Isten. Menj el endrokinológiára( nem biztos, hogy így írják:D ) hátha tudnak adni erre valami gyógyszert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!