Mit tegyek, ha nem egyformák a melleim?
Figyelt kérdés
Tudom, senkinek sem, de az enyém nagyon különböző. az egyikre már melltartó kellene, a másikra meg még a legkisebb m.tartó is nagyon nagy :( ilyen toppokat hordok, de már a legnagyobb már lenyomja az egyiket. Ugyhallottam van valamilyen masszirozási módszer amitől beindul a növekedés. egy 14éves lány2007. nov. 13. 11:44
1/3 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de egyik nőnek sem egyformák a mellei.Van akinek alig látszik a különbség,van akinek nagyon.Neked még nem kell elkeseredned,még van pár éved,hogy teljesen kifejlődjenek,és több mint valószínű,hogy többé kevésbé egyformák lesznek.Én is így voltam vele,de aztán egészen szimetrikusak lettek.TÜRELEM!
2/3 anonim válasza:
HÁT SZERINTEM A MASZÍROZÁS NEM HASZNÁL DE VEGYÉL EGY SZIVACSOS MELLTARTÓT ÉS A KISSEBBŐL NE DE A NAGYOBBÓL VEDD KI A TÖMÉST ÉS ÍGY NEM FOG LÁTSZANI A KÜLÖMBSÉG ÉS HA VESZEL RÁ EGY ATLÉTÁT NEM IS LESSZ FELTÜNŐ FŐLEG TÉLEN
3/3 anonim válasza:
Semmit nem tudsz vele kezdeni.A bal mellem nekem is nagyobb,de olyan nagyon,h ruhán át is észrevehető.Kerüld a fehét feszülős toppokat.(Abban nagyon látszik.)
Meg egy kis türelem!Ha jól sejtem későn érő típus vagy,de nem baj,majd helyrejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!