Ha a melleim nem egyformák (egyik C és a másik E kosár) akkor milyen melltartót vegyek?
Lehet hogy sokan hülyeségnek fogják titulálni a válaszom, de én vennék ugyan abból a fajtából c-t meg d-t is, majd középen mindkettőt elvágnám, és a cicijeidnek megfelelően összevarnám. Lehet rá rakni masnit vagy bármit, hogy eltakarja a varrást,de ha szépen varrsz akkor olyan lesz mintha gyárilag lenne olyan.
Minden jót!
én megmütetném.
ezt tuti állná a tb is mert a c és e között akkor a külömbség hogy gerincferdülést okoz, és igen látványos a külömbség is.
nekem e kosár kell így tudom hogy mekkora a külömbség. szóval keress fel egy plasztikai sebészt és az megmondja hogy a tb állná e a mütétet.
Nekem egy ismerősöm megműttette, neki adott a TB támogatást, de nem az egészet állta.
Neki alapjában kicsik a mellei, de az egyik fele volt a másiknak. Neki szilikonbetéttel korrigálták úgy, hogy a nagyobbikba tettek egy icipicit, a kisebbikbe meg egy duplaakkorát. Nagyon esztétikus lett, nem is érezni, h szilikon. Hát mi tagadás, megfogdostam, mert kíváncsi voltam :)
Szerintem érdeklődj plasztikai sebészeknél.
Írj privit, szívesen megkérdezem azt a lányt, hogy ki csinálta és hogy is volt pontosan ez a TB dolog.
ja és a legtöbb helyen az beavatkozást fizetheted részletekben is, tisztára, mintha kocsit venne az ember... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!