Ti hogyan vágnátok bele?
Sziasztok!
23 èves làny vagyok. Vilàg èletemben a farmer+ pulcsi, avagy póló, semmi smink, egyszerű kategória voltam. A hajam mindig copfban. Nem tudom mik àllnak jól.
Annyira szeretnèk igazàn csajos külsőt, mint pl Hódi Pamela. Nem vagyok rajongója, csak pèldànak írtam. Mindig tudja mihez mit vegyen fel, tök jó szettek...stb.
Nekem nem megy, valahogy nem èrzem mit mivel tudok kombinàlni, feldobni.
Akkor hogyan csinàljam? Miket kezdjek el megvàltoztatni?
A testalkatodtól és a fejformádtól, a bőrszínedtől is függnek ezek. Elsőre azt ajánlanám, hogy ne vegyél meg csak úgy bármit hűbele Balázs módjára, inkább nézzetek körül egy általad jó ízlésűnek vélt barátnőddel. Kezdetben szerintem vegyél magadnak egy körömreszelőt és egy körömlakkot, ezek elég nőiesek. Sminkből a saját bőrszínedet kell megtalálnod, de a legegyszerűbb ha egy szempillaspirált veszel először. Ahhoz hogy ezzel természetes hatást tudj elérni, keveset vigyél fel a pilláidra, különben elviszi a hangsúlyt a szemöldöködről,ami az arc kerete.Ha úgy érzed, vehetsz egy szemöldök palettát vagy ceruzát. A paletta általában 3-4 darabból áll (számomra a zselés a leghasználhatóbb).
Ajánlanám még, ha sport melltartót hordasz, azt rakd félre edzésekre, vegyél fel kosarasat.
A hajadat változatosan hordd! Néha hullámosan néha egyenesen, néha összefogva, esetleg befonva. Ha van lyuk a füledben, egy nagyon egyszerű fülbevalót is odabiggyeszthetsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!