Vélemény Móni szépségvilágáról?
Figyelt kérdés
Szerintem az utóbbi 1 évben nagyon megváltozott. Nektek is feltűnt?2016. ápr. 23. 09:14
1/9 anonim válasza:
En nagyon unszimpatikusnak talalom.:/
2/9 anonim válasza:
A fas*om tele van a sok sminkelős youtube csatornával. Mondjuk nem is nézem őket, de az elég idegesítő, hogy az arcodba tolja a youtube, hogy nézd meg.
3/9 anonim válasza:
Nekem feltűnt elég nagyképű annyira nem tetszik a stílusa.
4/9 anonim válasza:
Nagyon elhiszi magáról h grunge.:)) Csak szánalmas divatcica.
5/9 anonim válasza:
Én szeretem:) attól még, hogy kékes zöld a haja, és sötét cuccokat hord, nem hisz semmit.Az egyik videójában még mondta is, hogy azt veszi fel ami neki tetszik, és nem követ egy ilyen stílust sem:)
6/9 anonim válasza:
Imadom a stilusat, szerintem nagyon szep meg smink nelkul is,a videoi erdekesek nem ugy mint masoke hogy elalszok rajta, pl a Viszkok fruzsi videoi unalmasak,de a Moni videoi nem. a hajaba pedig szerelmes vagyok. az instaja es nagyon jo kepekkel van tele. egyik kedvenc noi videosom, Evelin mellett.<3
7/9 anonim válasza:
Nem divatos, de még csak nem is szánalmas. Egyszerűen rendkívül igénytelen, és én őszintén sajnálom is emiatt, hogy ennyire nincs tisztában önmagával. A legszomorúbb egyébként mégis az, hogy úgy gondolja, hogy az, amit ő poénnak szán, vagy csak szimplán amikor önmagát szeretné adni, jó irányelv a mai tinédzsereknek. Teljesen objektív szemmel is azt gondolom, hogy ettől megóvni kéne a célközönségét, nem pedig ezzel kidobni őket a "nagyvilágba".
8/9 A kérdező kommentje:
milyen tekintetben igénytelen? :)
2016. júl. 12. 20:05
9/9 anonim válasza:
Az olcsó kínia sminkes videójában retkes volt a körme. Számomra ez már több mint igénytelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!