Miért mennek tönkre hamarabb a fekete körömlakkok?
Figyelt kérdés
Többféle márkából vettem már fekete körömlakkot,egyszer felkenem felbontás után,majd a következő alkalomra már nagyon sűrű,szinte kenhetetlen,alig szárad és ha 2 réteget kenek mindig buborékos lesz a végeredmény.Próbálkoztam a melegvizes technikával,próbálkoztam átlátszó lakkal való hígítással,de ezekkel sem jobb.Elég zavaró hogy 1 használat után ki kellene dobni a 6-700ft-os lakkokat.Ha van valakinek olyan tippje ami bevált akkor kérem ossza meg velem.2016. ápr. 22. 17:08
1/4 anonim válasza:
Sose volt ilyen gondom, pedig 10+ éve csak feketéket használok. Egyedül talán a Miss Sporty nem vált be eddig, az sűrű lett kb 1 hónap után.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem essence,miss aporty,legutóbb pedig a moyra (ez háromnegyedig van még).
Elég sokszor használok feketét,de szinte mindegyik ezt csinálja egy idő után,és nem akkor mikor már teljesen fogyóban vannak.
2016. ápr. 22. 22:32
3/4 anonim válasza:
pfű, nekem is a miss sporty. Nekem 2 éve van meg a Lovely körömlakkom, semmi baja, nem tudom, lehet-e még kapni, nézd meg Rossmannban, 4-500 ft volt akkor.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,majd kipróbálom bár amit eddig vettem abból a márkából nem volt valami jó,az egyik nem fedett 2rétegben sem,a másik meg órákig száradt...A többi amit felsoroltam bevált ilyen szempontból,de azoknak meg a feketéje megy tönkre :/
2016. ápr. 23. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!