Szōke vagy fekete?
Ha fehérebb a bőrös színe,akkor bármilyen szemszínhez is jól áll mindkét hajszín.
De ez függ az arcod formájától is,a hajad fromájától.
Én személyszerint akkor inkább szőke hajat viselnék,a fekete az túl komor szín,olyan túl sötét.
A szőke vidámabb és melegebb természetesen.
Mondjuk ha nincs képed magadról,akkor kérdezd ki a barátaid véleményét vagy a fodrászodét,hogy melyik állna jobban. :)
Ez az arcodtól, bőrtipusodtól függ, látatlanba elég nehéz válaszolni :D
Én voltam már minden színű, de valahogy mindig visszatértem a feketéhez, mások szerint is ez áll a legjobban. Ezzel van a legkevesebb nyűg, nem szárad ki mint a szőke, kevesebb ápolást igényel, plusz én úgy vettem észre hogy egyre ritkább a fekete, legalábbis felénk, ezáltal egyre különlegesebb vagyok :D
Fekete
Én is fekete vagyok de régen voltam szőke is, de az nem én voltam...mindig meg akartak változtatni, pedig az én színem a fekete kizárólag!
Fekete hajtól a haj is dúsabbnak és többnek tűnik egyébként és fényesebb is. Az én arcvonásaimat jobban ki is emeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!