Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak itt fekete hajú lányok?

Vannak itt fekete hajú lányok?

Figyelt kérdés
Nektek mennyire van gond a túl sok szőrrel.

2016. jan. 19. 11:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ne is mondd! Még a hátam is szőrös.18l.
2016. jan. 19. 11:51
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem fekete,csak sötétbarna vagyok,ennek ellenére rengeteg szőr van rajtam.
2016. jan. 19. 12:11
 3/16 A kérdező kommentje:
Neked melyik testrèszeden a legborzasztóbb? Nekem láb, has (lábujjaimon,lábfejemen is van) pasikat. Meghaladó mennyisèg
2016. jan. 19. 12:19
 4/16 anonim ***** válasza:

Már elég régóta epilálom, valamelyest mintha kopott volna, még középiskolásként borotváltam, úgy borzasztó volt, nagyon látszottak a kis tüskék és hamar kinőtt.

Most is gyorsan nő (ki találta ki azt a hülyeséget, hogy havonta elég epilálni..), de nem olyan feltűnő mert vékony.

A fanszőrzetem nem szoktam epilálni, az hamar visszanő és elég sok.

A hasamon, hátamon is van, azt is epilálom, még a mellemen is van pár szál erősebb meg picik, arról is leszedem - plusz a szám fölött is vagy epilátor, vagy csipesz. Pár nekem is van a lábujjamon de az azért nem olyan feltűnő, nem is reklámozom. :D

2016. jan. 19. 12:39
 5/16 A kérdező kommentje:

A hasadon csík vagy felfelè keskenyedő háromszög , vagy mindenhol sötèt pihèk?

Nekem csík a köldökömig plusz tele van pihèvel.

2016. jan. 19. 12:43
 6/16 A kérdező kommentje:
1#-es Neked melyik testrèszeid problèmásak?
2016. jan. 19. 12:50
 7/16 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Nekem szinte mindenhol van,szó szerint. Ami leginkább zavar,az a lábam. Ott nagyon durva,mint a vaddisznósörte és a teljes lábam,tehát a combom is. A lábfejem,lábujjaim is nagyon szőrösek,ugyanígy a karom,kézfejem,ujjaim. A hasamon egy elég széles szőrcsík,ami az intimszőrrel megegyező erősségű és méretű.de az egész hasam szőrös,csak kicsit pihés jellegű,de jól látható. A hátam úgyszintén.
2016. jan. 19. 12:56
 8/16 A kérdező kommentje:

A nyári időszakot a bikini szezont, hogy oldjátok meg? Akárhogy leszedem a helye látszik (hogy ott szőr lenne).

Engem a nagy seggem miatt megbámulnak már messziről, közelről ezt is lesik.

Ti gondolom nem vagytok ilyen nagyseggűek mint èn. Milyenek vagytok?

Arra is gondoltam megyek így ès kèsz... Ti natúrba kimennètek?

2016. jan. 19. 13:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem is látszik,akkor is ha le van szedve. Zavar,de ez van,ilyen vagyok,ettől még járok nyáron strandra.(1vok)
2016. jan. 19. 13:17
 10/16 A kérdező kommentje:
Alkatilag?
2016. jan. 19. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!