Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek is csúnya...

Lányok! Szerintetek is csúnya a lábam?

Figyelt kérdés

Első sorban hölgyek véleményére lennék kíváncsi mert női szem hogyan látja, stb. Röviden és tömören, nagyon félve teszem fel a kérdést. Nem szeretem a lábam mutogatni a nagyérdeműnek mivel egy rendellenesség miatt van egy "kicsi" szépséghibája. Gyerekkorom óta nagyon sok probléma volt pár lábkörmömmel, sosem tudtak rendesen kinőni, volt sokszor hogy nem tudtam cipőt viselni sem miatta. Majd miután már rengeteg műtét, stb ellenére sem tudott a helyzet javulni el lettek távolítva az érintett lábkörmeim. Nyaranta nagyon ritkán merek hordani nyitott lábbelit, nagyon sokszor előfordul hogy megbámulják és ez nagyon zavaró, e miatt inkább takargatom folyamatosan. Szóval arra lennék kíváncsi hogy egy nő mit gondol róla őszintén. Nagyon visszataszító számotokra? Kép lentebb.

[link]

2016. ápr. 18. 15:45
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Megbámulják?? Észre sem lehet venni, utcán meg főleg nem ezt nézi az ember (általában).

Furcsa, de nem visszataszító, teljesen megszokható. Ez nem olyan kategória mint amikor valakinek 7 ujja van a kezén :) Értelmes ember felfogja hogy egészségügyi okból lettek eltávolítva.

Ne szégyelld, mert nincs mit. Semmi baj nincs vele.

2016. ápr. 18. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Cseppet sem visszataszító, viszont szokatlan, fura. Páran meg fogják bámulni, de senki sem fog borzongani. Sok férfi mondjuk direkt nem hord nyitott cipőt sosem, de ha te szeretnél, hát tedd meg, nem kell ezt dugdosni.
2016. ápr. 18. 16:22
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek!

Igazából az utcán jövet menet ritkábban bámulják meg, leginkább buszozáskor szokott kellemetlen lenni.

Köszi még egyszer, kicsit bátrabb lettem. :)

2016. ápr. 18. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szokatlannak szokatlan, de nem taszító, és a háttérsztorival együtt teljesen érthető. Én személy szerint észre sem venném az utcán, mert nem szoktam lábakat bámulni.
2016. ápr. 18. 23:17
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi neked is. :)

Jól esik hogy így gondoljátok, sajnos volt már olyan aki taszítónak vélte.

2016. ápr. 19. 14:58
 6/10 anonim válasza:

Hany eves vagy?:) Van/volt mar baratnod?

Szerintem ez egyalalan nem hatrany. Baratomnak ilyen betegsege lenne egyaltalan nem zavarna. Semmilyen modon nm taszito. Eloszor biztosan fura lenne szamomra es valoszinuleg en is megbamulnam elsore, de ne aggodj ilyeneken, az emberek megnezik azt amit meg nem lattak soha, de ezt nem feltetlenul rossz indulatbol teszik. Nem tudhatod, lehet epp arra gondol az aki a buszon megbamul hogy mennyire sajnal teged es egyutt erez veled erte. :)

2016. máj. 6. 22:11
 7/10 A kérdező kommentje:
25 vagyok, jelenleg nincs barátnőm. A legutóbbi barátnőm megszokta a látványt de elsőre furának találta anno. Egy éve mentünk szét de az más tészta. Azt megelőzőleg sajnos volt negatív élményem ezzel. Erre a mai napig emlékszem. Röviden annyi hogy megismerkedtem egy lánnyal akivel elkezdtünk találkozgatni, már volt valami szimpátia is, aztán egyszer úgy alakult hogy papucsot viseltem mert nyár volt, és már egy ideje elvoltunk sétálgattunk, leültünk egy padra ő pedig akkor lehajolt mert kilazult a sarujának a fűzője és abban a pillanatban jött a reakció is hogy mitől néznek ki a lábaim ilyen undorítóan... a többi meg már mindegy.
2016. máj. 7. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Elég furi, de hamar megszoknám, ha ismernélek. Visszataszító? Egyáltalán nem. Csak szokatlan, furcsa, de semmi köze ahhoz, hogy valaki szimpatikus-e. Én mondjuk sokkal jobban megbámulnám, ha valakit minden nap zárt cipőben látnék 40 fokban is, mintha látnám ezt a lábujjat.
2016. máj. 12. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Még mindig azt mondom, hogy inkább ez, mint hogy valakinek hosszú randa gombás körme legyen. Vagy fekete, hónapja nem vágott. És ők ki is teszik.

Nincs baj a lábaddal. Nyilván megnézik, mert ilyet még nem láttak, de teljesen elfogadható.

2016. máj. 22. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi visszataszító. Persze az emberek mindent megbámulnak ami egy kicsit is eltér a megszokottól, de nincs semmi szégyelnivaló a lábaidon. Számomra az a gusztustalan mikor valakinek olyan testrészét látom, amire egyáltalán nem vagyok kíváncsi (gondolok a tevepatára és az extrarövid shortokból kikandikáló fenékpartokra)

Nekem is van szépséghiba a lábamon, a lányok még talán érzékenyebbek is mások véleményére, de én személy szerint pont letojom hogy megnézik-e a lábujjaim vagy nem. Engem nem zavar, téged se zavarjon a sajátod, mást meg ne érdekeljen, mi járunk rajtuk nem ők.:)

A lány után meg aki emiatt lepattintott, ne "sírj". Nem érdemes rá.

Ha egyszer találsz valakit, a személyiséged miatt fog szeretni és elfogadja ezt a kis szépséghibát. Hisz ez is te vagy:D

Még egy kis saját sztori: 2 év után vette észre a barátom hogy nem tökéletesek a lábujjaim. Holott ebből majdnem másfél évig együtt is éltünk.:D

2016. jún. 23. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!