Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya arcú lányok, hogy...

Csúnya arcú lányok, hogy törődtök bele hogy ilyenek vagytok, vagy mit tesztek ellene? Vagy egyáltalán van még ilyen lány rajtam kívül?

Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 15:47
1 2
 1/16 anonim válasza:
24%
van még csúnya arcú lány rajtad kívül de sztem leszarjak vagy nemtom akinek csuny az arca az bújjon el a rákba hah... de am mond már meg a neved és akk rád keresek facen és akk majd mondom, hogy csúnya vagy-e?
2016. jan. 20. 15:50
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok csúnya arcú lány, de...

Amit én tennék: ügyelnék az alakomra, ápoltságra, beleértve a fogaimat is. Van egy barátnőm, nem szép az arca, de jó alakja van, ügyel magára, a pasik vonzónak találják, mert emellett kisugárzása is van, ami nyilván a természetéből fakad, vicces, jószívű, kedves és emellett "jófej" is. De nyilván nem mozdulnának rá, hogy ha nem törődne magával.

2016. jan. 20. 15:54
 3/16 anonim ***** válasza:

Hát nekem nem elég, hogy csúnya az arcom még dagadt is vagyok (pajzsmirigy problémák)

Nem tudok vele mit kezdeni.Lúzereknek is kell lenni

2016. jan. 20. 16:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyducilany1: öltözködés, ápoltság sokat számít. Vannak duciknak való nagyon előnyös, csinos viseletek. S vannak fiúk, akik szeretik a duci lányokat.
2016. jan. 20. 16:10
 5/16 anonim ***** válasza:
Ronda vagyok, de ápolt, mégis mindig azt kapom, hogy igénytelen vagyok, úton-útfélen beszólogatnak, nem mernek mellém leülni a buszon, vonaton. Depressziós lettem ez miatt, már az öngyilkosságon gondolkodom. Semmi értelme az életemnek, magányos vagyok, nincsenek barátaim, a pasik meg messzire elkerülnek.
2016. jan. 20. 16:10
 6/16 anonim ***** válasza:

Valaki egyszer mutasson már képet az emlegetett csúnya arcú lányokról, mert én nem szoktam utcán ilyeneket látni. Max igényteleneket, vagy olyanokat akikből lehetne átlagos vagy szép is, csak előnytelen rajtuk minden...

Plusz minden fiatal lány rondának tartja magát, de persze egyik sem az csak maguknak gyártják a problémákat.

2016. jan. 20. 16:47
 7/16 A kérdező kommentje:

talán azért nem láttál, mert általában akik tényleg tudják magukról hogy azok, nem mozdulnak ki, csak ha kell, meg egyébként is rengeteg gyönyörű lány van, és ritka az ilyen ronda..

én is az öngyilkosságot látom csak kiútnak.. már egy jó ideje... már csak arra várok hogy képes legyek megtenni, mert elfogadni az életet így nem tudom

2016. jan. 20. 17:07
 8/16 anonim ***** válasza:
Tudsz magadról képet küldeni?
2016. jan. 20. 17:13
 9/16 A kérdező kommentje:
képet nem küldök. már sokan mondták legyen annyi elég. meg persze én is látom
2016. jan. 20. 17:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem érdekel. Nem teszek ellene semmit sem.
2016. jan. 20. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!