Csúnya arcú lányok, hogy törődtök bele hogy ilyenek vagytok, vagy mit tesztek ellene? Vagy egyáltalán van még ilyen lány rajtam kívül?
Én nem vagyok csúnya arcú lány, de...
Amit én tennék: ügyelnék az alakomra, ápoltságra, beleértve a fogaimat is. Van egy barátnőm, nem szép az arca, de jó alakja van, ügyel magára, a pasik vonzónak találják, mert emellett kisugárzása is van, ami nyilván a természetéből fakad, vicces, jószívű, kedves és emellett "jófej" is. De nyilván nem mozdulnának rá, hogy ha nem törődne magával.
Hát nekem nem elég, hogy csúnya az arcom még dagadt is vagyok (pajzsmirigy problémák)
Nem tudok vele mit kezdeni.Lúzereknek is kell lenni
Valaki egyszer mutasson már képet az emlegetett csúnya arcú lányokról, mert én nem szoktam utcán ilyeneket látni. Max igényteleneket, vagy olyanokat akikből lehetne átlagos vagy szép is, csak előnytelen rajtuk minden...
Plusz minden fiatal lány rondának tartja magát, de persze egyik sem az csak maguknak gyártják a problémákat.
talán azért nem láttál, mert általában akik tényleg tudják magukról hogy azok, nem mozdulnak ki, csak ha kell, meg egyébként is rengeteg gyönyörű lány van, és ritka az ilyen ronda..
én is az öngyilkosságot látom csak kiútnak.. már egy jó ideje... már csak arra várok hogy képes legyek megtenni, mert elfogadni az életet így nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!