Csúnya arcú lányok, hogy törődtök bele hogy ilyenek vagytok, vagy mit tesztek ellene? Vagy egyáltalán van még ilyen lány rajtam kívül?
Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 15:47
11/16 anonim válasza:
Ne legyel ongyilkos ne ezt lasd kiutnak!ezt csak most erzed de biztos nem vagy csunya csak te hiszed azt!az ingyilkossag nem megoldas sohasem ezt verd ki a fejedbol.csak gondold at ha ezt megtenned a szuleid,a barataid mit ereznenek tonkre tenned oket es egy csodalatos embert veszitenenek el es soha tobbe nem tudnanak orulni!csak Istennek van joga elvenni valaki eletet!
12/16 mikeXxX válasza:
Öngyilkosság ? Ne vicceljetek már ! Egy nő millió egy dologgal megszépítheti magát smink öltözködés egy jó alak ( nem csak vékony ) ezekkel mind megtudnátok fogni egy férfit ha kell segítek is bárkinek szívesen egy férfi szerintem ezen a téren sokkal nehezebb helyzetben van szerencsére engem jóképűnek tartanak általában de ettől még én is próbálom magamból mindig kihozni a maximumot ! Valamint egy életunt depis kisugárzás is nagyon taszító !
13/16 anonim válasza:
Smink mi? Rajtam speciel nem dob semmit, de semmit.
14/16 A kérdező kommentje:
igen rajtam se segít semmi.. plusz csak röhejt csinálok magamból amikor erőlködök ilyen puccos frizurákkal, meg különleges sminkekkel. látszik ahogy erőlködök.. az öngyilkosság meg azért, mert egyszerűen el sem tudom mondani milyen rossz, sőt a legrosszabb érzés, ahogy utálod magad.. nem tudsz tükörbe nézni, fotókat csinálni, mert már te magadtól is undorodsz. nem mersz utcára menni, ismerkedni, semmit, és egész nap azon jár az eszed, hogy miért születtél ilyen rondának, és azon imádkozol, hogy senki se lásson. ez számomra a földi pokol, és nem tudok belenyugodni.
2016. jan. 23. 22:47
16/16 mikeXxX válasza:
Sírni lehet de a segítséget senki sem kérte tőlem pedig felajánlottam nektek ! Akkor meg gondoljátok majd magától megoldódik ? Így biztosan nem fog változni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!