Szerintem lehet nem téged néznek, hanem ez extra-sized melleid ringását...
2016. ápr. 13. 21:00
5/22 anonim válasza:
Fussál ilyen szerkóban, ebben legalább nem látják az idomaidat: [link]
2016. ápr. 13. 21:00
6/22 anonim válasza:
A pasik mindenkit megbámulnak. Aki jó csaj, azt azért, aki nem, azt meg azért.
2016. ápr. 13. 21:01
7/22 anonim válasza:
na,engem a nők szoktak ,jó alakom van elvileg,de akkor is,miért bámulnak,még ,ha edzőteremben vagyok akkor is,te is szoktál pasikat bámulni??
2016. ápr. 13. 21:06
8/22 anonim válasza:
Fuss velem akkor csak a nyugdíjasok bámulnak majd, azok is csak engem [link]
2016. ápr. 13. 21:09
9/22 anonim válasza:
Én is megbámulom a csajokat... gondolom feszes futónaciban vagy, meg feszes felsőben... nem? Feszes cuccban minden lányt megbámulunk. Hát főleg ha még szép nőies idomai is vannak...
De engem is megbámulnak a csajok ha futok, pedig én se vagyok egy izomkolosszus, főleg akkor bámulnak meg engem is ha feszülős futógatyában futok, remélhetőleg nem azért mert látszik a "csomag", hanem mert formás a vádlim.
2016. ápr. 13. 21:11
10/22 anonim válasza:
Hé futós lány, ezt már tegnap is megkérdezted, de látom senki nem akart összefutni veled... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.