Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiúknak manapság miért nem...

A fiúknak manapság miért nem tetszik az ilyen alkat?

Figyelt kérdés
[link]

2016. ápr. 9. 20:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó alak,imádnám ha a bnőm lenne
2016. júl. 19. 13:41
 22/29 anonim ***** válasza:

na azért ez az alak nem fiús, egy fiúnak nincs ilyen dereka

szép nőies, igaz kicsit vékony, de valakiknek ez bejön

2016. júl. 19. 14:00
 23/29 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik
2016. júl. 19. 14:02
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Az összes válaszoló teljes önfélrevezetettségben él. (Bocs, de tényleg. Na meg alulképettségben, oda kellett volna figyelni, amikor a statisztikát vették a középiskolában. Bocs, de tényleg.)

Nem az változott, hogy mit szólnak az ilyen iszonyatdögös női alakhoz a fiúk, hanem a véleményalkotási hajlandóság változik magától a véleménytől függően. Egyszerűen akinek tetszik ez a lány (az alakja, az arcát ugye nem látjuk :D ), az kisebb hajlandósággal fogja kinyilvánítani a véleményét, viszont akinek nem tetszik, az nagyobb hajlandósággal. Ugyanakkor az sem mindegy, hogy milyen alak nem tetszik: ez, vagy a húsos, mert kevésbé illendő leszólni az elhízott, önmagát kevésbé karbantartott nőt, mint egy olyat, akinek vékonyabb az alkata.

(A vékony alkat az egészséges, kivéve terhesség idején, akkor nem árt felszedni főleg fenékre. Ettől eltekintve egyáltalán nincs semmilyen értelmes funkciója a zsírrétegeknek, csak vitamintárolás és méregtárolás (meg energiatárolás, amikor több kalóriát viszünk be, mint amennyit valójában elhasználunk a nap során), mert többet zabálunk, de mivel főleg mérgeket viszünk be és vitaminokat kevésbé, ezért azok a fogdosható zsírpárnák valójában méregraktárak. Hát ha valakinek méregraktárak jönnek be…)

Tehát mégegyszer: ha dögös vékony vagy, akkor azok a tömegek, akiknek ez jön be, nem fogják odaírni, hogy "iszonyú dögös vagy, légy a feleségem, add meg a számodat", tehát az ő véleményüket nem érzékeled. Azok, akiknek viszont a méregraktárak jönnek be, sokkal nagyobb hajlandósággal írják oda, hogy dobjál be egy szenyát.

Szóval nem az ízlés változott, hanem a véleménynyilvánítási lehetőségek bővültek, miáltal érvényesülni kezdtek a különbségek a véleménynyilvánítási hajlandóságban.

2016. júl. 19. 17:10
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen vékony alkat ezerszer dögösebb, mint egy bálna.
2016. aug. 22. 08:55
 26/29 anonim válasza:
0%
Gusztustalanul girhes :/
2017. jan. 31. 18:21
 27/29 anonim válasza:
100%
Hogy tud egy "férfi" ilyesmiket mondani egy nőre, hogy gusztustalan? Vagy akármi más sértést, ráadásul olyat, ami nagyrészt a genetikáján múlik. Ez hihetetlen, és undorító. Egyébként, mivel én is vékony vagyok, bírom, ha egy hasonló lány van mellettem.
2018. máj. 17. 18:50
 28/29 anonim ***** válasza:

Ez a genetika is egy olyan dolog, hogy menj végig az áruházban vagy bárhol, ahol már a kisgyerekbe tömik faterék a péksütit kilószámra. Nekem az anyagcserém picit gyorsabb, mindig vékony voltam. Sokáig én is ebben a hitben voltam, megfelelő kaja és edzéssel lehet fejlődni. Nyilván elszántság kell hozzá.

Azt amúgy ki nem állhatom mikor még a huszaséveiben van valaki és el van hízva. Minden más ruha, kütyü prioritást élvez...

Ide nem kell keverni a pajzsmirigybetegeket vagy más problémával sajnálatos módon megáldott embereket...

2018. máj. 18. 11:19
 29/29 anonim ***** válasza:
Lemaradt, ugyanúgy magamat okolom én is, hogy sokáig sovány voltam fiú létemre.
2018. máj. 18. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!