Körte alkat tetszik valakinek? Hogy öltözködjön egy ilyen alkattal rendelkező lány?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen és utálom.Nem tudok úgy lefogyni,hogy csinos legyek és arányos.Vékony felsőtestem van,vékony,hosszú derék,szerencsére legalább a mellem jó,lapos has,széles csípő,ez zavar a legjobban,na meg vastag láb,ami szintén szörnyű.Ha sikerül is lefogynom nagy nehezen,akkor is megmaradnak az arányok.Akkor is marad a széles csípő és vastag láb.Nem tudom mit tegyek ez ellen és hogy milyen öltözködéssel tudnám elrejteni ezeket a dolgokat.
173 cm vagyok,65 kg és 23 éves lány.
2015. márc. 11. 14:59
1/3 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, megértelek. Csak nekem melleim sincsenek. Undorodom magamtól. L/22
2/3 anonim válasza:
ajj nekem is ilyen az alakom, én 63 kg vagyok 170 cm-hez, szóval hasonló mint neked. de amikor 50 kiló voltam pár éve, akkor is idegesített. minden kiemeli a csípőmet, semmi nem áll olyan jól, mellben sem vagyok erős.
valaki adjon tippet!
3/3 anonim válasza:
Szerintem azzal az alakkal lehet a legjobb pucsítást elérni. Az számomra vonzóbb mint a mell méret. Remélem adtam önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!