Lányok előfordult már hogy ráléptetek valakinek a lábára magassarkúban? Ha igen akkor mi lett vele?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 19:53
1/10 anonim válasza:
Nekem léptek már rá. Fájt kicsit:D 14L
2/10 anonim válasza:
erős a gyanúm, hogy ez is valami fethisiszta perverz kérdés.. mégis mi lett volna vele?? bocsánatot kértem és annyi, nem halt meg. normális ember nem gondolkodik ilyeneken..
3/10 A kérdező kommentje:
Mért is? Ma valaki majdnem rálépett a lábamra a buszon és kiváncsi voltam hogy mi történt volna.
2016. ápr. 6. 20:22
4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kicsit gondolkodtató mert azt mondta a tanárom hogy aki magassarkút visel annak a cipőjének a sarka alatt akkora súly van mint egy toronyház.
2016. ápr. 6. 20:26
5/10 anonim válasza:
akkor bocs, de elég sok fétises fura alak jár ide, akik gyógypapucsokra meg harisnyákra izgulnak.. amúgy ha nem teljes erőből taposnak egy mezítlábas lábra, akkor nyilván nem olyan vészes.
6/10 A kérdező kommentje:
Gyógypapucs:DD Amúgy köszi a válaszokat.
2016. ápr. 6. 21:19
8/10 anonim válasza:
Nem vicc a kérdés, jobb ha tudják a lányok, a tűsarkú cipővel ölni is lehet! A tűsarok alatt nagyobb nyomás ébredhet, mint az elefánt talpa alatt, mert a súly igen kicsi felületre koncentráltan hat. (Nyilván függ a sarokmérettől.)
Állítólag tényleges haláleset is történt tetanusz fertőzés miatt.
Kérlek lányok, körültekintéssel használjátok, pl. tömegben utazáshoz inkább vigyetek váltócipőt!
9/10 anonim válasza:
Bakancsban kell járni, arra jöhet a tűsarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!