Részegen könnyebb magassarkúban járni?
Figyelt kérdés
Nem tudom lànyok ti hogy vagytom vele.. Hètköznaponkènt SOHA nem hordok magassarkút mert nem tudok bennük jàrni..utàlom viszont nagyon tetszik! Legutóbb amikor mentem bulizni ùgy voltam vele hogy felveszem mert nőies ès szexi akartam lenni. Elèg sokat ittam de nem rosszullètig meg földönfekvèsig ès szinte mintha elfelejtettem volna hogy magassarkú van rajtam.. tudtam benne jàrni,tàncolni egèsz este :D vajon mièrt?2016. ápr. 2. 00:47
1/4 anonim válasza:
Mert részegen pont leszarod, hogy milyen cipő van rajtad:D
2/4 anonim válasza:
Egyszerűen csak megfeledkeztél arról, hogy nem tudsz benne normálisan járni, az alkohol hatására feloldódtál, nem azon aggódtál, ki mit mond?!
3/4 anonim válasza:
Szerintem akkor is hülyén jártál benne csak a pia miatt leszartad :D
4/4 ~OnLány~ válasza:
#3 :D
Én sem szeretem egyébként,de néha azért felveszem.
Én amikor táncolok benne,hozzáteszem nem fogyasztok alkoholt,szóval nem részegen,akkor nem fáj..de mikor hazafele kell mennem...uhh,az durva.
Azért a tartás is fontos és hogyan lépkedsz benne,arra odafigyelek ha mennyire fáj,de inkább ritkábban hordom,nem vagyok annak sem a híve,hogy mezítláb topogjak hazafele cipőkkel a kezemben,mint a mai fiatalok többsége. :P
Szerintem is csak elfelejtetted,hogy miben is vagy,vagy már nem érezted a fájdalmat az alkoholnak köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!