164-166cm vagyok, ilyen magassarkúban hány centivel leszek magasabb? Ezzel a magasságal fölvehetek egyáltalán ilyet?
Bármit felvehetsz, amiben jól érzed magad.
/Személyes vélemény, nem általános érvényű igazság: egy alacsonyabb ember, ha túl magas sarkú cipőt vesz fel, az tud mókás lenni. Sok múlik azon, hogy milyen a cipő és milyen a viselője. Fontos, hogy az adott magassarkú illjen a viselője stílusához, és az illető tudjon is benne járni, különben inkább vicces a látvány, mint vonzó. DE mint mondtam, ez az én véleményem, más esetleg másként látja :) /
Bocsánat, kicsit off, de illusztrációnak a témához esetleg megteszi:
Nőnek teljesen átlagos magasság.
Ami a cipőt és a sarkát illeti, próbálj fel többféle fazont, sarokméretet, stílust és nézd meg, melyiket érzed a magadénak, a ruhatáradhoz, egyéniségedhez passzolónak, próbálj benne járni. /Szerintem ne vedd meg egyből az első neked tetszőt, de jegyezd meg, hol láttad. Képzeld el magad, benne, hogy azokban a helyzetekben, ahol használnád, tényleg olyan jó-e. Pl. ha sokat kell benne járni, akkor a túl magas sarok nagyon megterhelheti a lábat./
Ha több üzletbeni keresgélés után azt érzed, hogy: "Fú, ez (vagy az a másik) teljesen én vagyok!", akkor vedd meg nyugodtan (persze, ha a pénztárcád is megengedi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!