Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tenyleg nagyon vekony vagyok?

Tenyleg nagyon vekony vagyok?

Figyelt kérdés
160 cm 41kg vagyok, de az osztalytarsaim azt pletykaljak rolam hogy anorexias vagyok, attol mert vekony vagyok, van thigh gapem es odafigyelek arra hogy mit eszem, ezektol nyilvan anirexias vagyok. Szerintetek is tul vekony? 13/L

2016. ápr. 2. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
41 kg?Tényleg brutál vékony lehetsz,én alacsonyabb is vagyok nálad(157cm)és a 48 kg-mal is elég vékonynak számítok.BMI kalkulátorral számítsd ki a testtömegindexed,az megadja,hogy hány kg-nak kéne lenned ideálisan.
2016. ápr. 2. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen ez normális súly még. Nőiesedni fogsz, azzal majd a súlyod is nőni fog. Semmi gond veled ha jól érzed magad a bőrödben.
2016. ápr. 2. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
Rettenetesen vékony lehetsz. Én régebben a 165 cm-es magasságomhoz 46-47 kg voltam, úgy néztem ki kb. mint egy vállfa, amire ruhát aggattak, zongorázni lehetett a bordáimon.Én akkoriban ezt teljesen normálisnak tartottam, és nem hittem a környezetemnek, hogy egészségtelenül nézek ki. Visszanézve az abban az időben készült fotókat szörnyülködök magamon és tudom, hogy testképzavarom volt + irreálisan keveset ettem azzal a címszóval, hogy odafigyelek az étkezésemre. Manapság az egészséges táplálkozásnak és rendszeres sportnak köszönhetően sokkal szebb alakom van és számomra esztétikusabb egy enyhén izmos, nőies test mint egy csontváz.
2016. ápr. 2. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
vekony vagy de messze lehetsz az anorexiatol.. en is ugyanigy voltam,mondjuk en sokat sportoltam is. most 15 vagyok 49kg es 168cm es senki sem mondja h tul vekony lennek... szerintem oke vagy de ezt nehez igy megmondani :) ha gondolod küldhetsz kepet
2016. ápr. 2. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:

13 évesen nehogy sima BMI-t számolj, egész más vonatkozik még rád.

[link]

Itt meg tudod nézni, benne vagy a normál tartományban.

2016. ápr. 2. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen normális teljesen. Az osztálytársaid meg nagyon okosak.. Ha valakinek tényleg ilyen betegsége van alap, hogy csúfoljuk miatta. Fákoff
2016. ápr. 2. 23:29
 7/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
13 évesen a 41 kiló szerintem teljesen normális. Én is annyi körül voltam ennyi idősen és nem voltam sovány.
2016. ápr. 2. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugyanennyi vagyok 25 évesen (magasság és súly is). Átérzem, engem egész iskolás koromban ezzel csúfoltak, gimiben az osztályfőnök orvosi papírt kért tőlem, hogy nem vagyok anorexiás. Ha szervi problémád nincs, egészséges vagy, akkor nincs semmi baj. Vékony vagy és kész, van ilyen. Ne hallgass rájuk. Így utólag én is rájöttem, hogy akik anno csúfoltak és beszólogattak, nem voltak éppen nádszálkarcsúak és valószínűleg a frusztrációjukat vezették így le. Manapság is van a közelemben pár ember aki csúnyán néz rám a vékonyságom miatt és ha pl. meglátják, hogy almát eszem 2 óra között, mondják egymás között hogy biztosan annyit eszem egész nap. Lol. Nem kell velük foglalkozni.
2016. ápr. 3. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Teljesen normális szerintem.

Az osztálytársaidra pedig ne hallgass! De egyébként is hány olyan ember van, aki éppen azért cikizi a másikat mert irigy rá.

És ez sokszor megfigyelhető az elhízott embereknél: a vékonyat piszkálják (bár ez fordítva is megfigyelhető, szóval...)

Általában úgy szokott lenni, ha valaki elkezdni, akkor már a többi is. Ha pedig valakinek esetleg más a véleménye, akkor inkább elhallgatja, nem vállalja fel a nemtetszését. (esetleg ő is ugyan úgy csinálja, hogy ne tűnjön ki a többitől)

Kortól elvonatkoztatva: szerintem szép az, aki vékony és nekem a thigh gap is kifejezetten tetszik.

Egyébként is sokat fogsz még változni.

Azt szokták mondani, azt szokták cikizni, aki hagyja magát. Ez valamilyen szinten igaz, bár nem teljesen értek egyet az állítással.

Próbálj tenni valamit, hogy az osztálytársaid jobban megkedveljenek és kevésbé fognak ezzel foglalkozni.

2016. ápr. 9. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!