Tenyleg nagyon vekony vagyok?
13 évesen nehogy sima BMI-t számolj, egész más vonatkozik még rád.
Itt meg tudod nézni, benne vagy a normál tartományban.
Teljesen normális szerintem.
Az osztálytársaidra pedig ne hallgass! De egyébként is hány olyan ember van, aki éppen azért cikizi a másikat mert irigy rá.
És ez sokszor megfigyelhető az elhízott embereknél: a vékonyat piszkálják (bár ez fordítva is megfigyelhető, szóval...)
Általában úgy szokott lenni, ha valaki elkezdni, akkor már a többi is. Ha pedig valakinek esetleg más a véleménye, akkor inkább elhallgatja, nem vállalja fel a nemtetszését. (esetleg ő is ugyan úgy csinálja, hogy ne tűnjön ki a többitől)
Kortól elvonatkoztatva: szerintem szép az, aki vékony és nekem a thigh gap is kifejezetten tetszik.
Egyébként is sokat fogsz még változni.
Azt szokták mondani, azt szokták cikizni, aki hagyja magát. Ez valamilyen szinten igaz, bár nem teljesen értek egyet az állítással.
Próbálj tenni valamit, hogy az osztálytársaid jobban megkedveljenek és kevésbé fognak ezzel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!