Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Talán tényleg túl vékony...

Talán tényleg túl vékony vagyok? 12/l

Figyelt kérdés

166km és 45kg vagyok. Ez tényleg olyan vékony?

Szerintem nem vagyok tiszta csont :D De ha találkozok valakivel (aki rég látott, vagy még egyáltalán nem) az máris elkezdi hogy "Jaj de vékony vagy!"

Jó, nem azt mondom hogy nem vagyok vékony, de általában mimdig úgy gondolják, hogy "nagyon".

Meg a BMI kalkulátor is azt írja ki, hogy "alultáplált" vagyok. Tudom, általában nem igaz, de hát mégis, na...

Ezért kérdezlek titeket, hogy szerintetek nagyon vékony vagyok-e?

2016. febr. 3. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%

Az vagy. Még a -110-es rendszer szerint is min 50-nek kéne lenned, pedig az is baromság, és a valós érték -105/ -100 körül van.

Tehát igen, alultáplált vagy.

2016. febr. 3. 20:36
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagy annyira vékony! Meg inkább legyél vékony mint kövér ;)
2016. febr. 3. 20:37
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Jó, lehet hogy többnek kéne "eredetileg" lennem, de anyukám is ilyen vékony volt. Meg már a menstruációm is megvan egy éve, szóval annyira mégse lehetek vékony. Nem?

2016. febr. 3. 20:39
 4/11 A kérdező kommentje:
#2-es, köszi :D
2016. febr. 3. 20:40
 5/11 A kérdező kommentje:

Váááá!

Én csak most látom: 166km! :D

Természetesen 1,66 m vagyok, nem pedig 166km :D

2016. febr. 3. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Tényleg:DDDDDDD
2016. febr. 3. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Már bocsi 2-es, de igen, vékony. És mi az, hogy "inkább legyen vékony mint kövér"?!? Mindkettő ugyanannyira rossz, sőt a kóros soványság még 1 fokkal rosszabb is mint az elhízás.

+ Senki nem mondta, hogy kövér legyen, (amihez még jó 40 kg kéne rá) csak azt, hogy nagyon vékony, tehát nem normális testalkata van. Ergó, ha vkinek +5 kgval fogyni kéne (és te 2-es biztos azt mondanád, ahogy nézem) akkor sima törvényszerűség szerint aki 5 kgval könnyebb annak annyit kell híznia.

2016. febr. 3. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
12 évesről van szó, ennyi idősen én 37 kiló voltam (164 cm-hez), és orvosokhoz vittek miatta többször akik mindig közölték, hogy ez ennyi idősen teljesen normális súly, nem voltam beteg, se alultáplált. A 45 is normális súly nyilván. Gyerek vagy még. Nőiesedni ezután fogsz, akkor a súlyod is megnő. Nekem is így volt.
2016. febr. 3. 20:47
 9/11 Sunshinedoll ***** válasza:
51%

Még ha vékony is vagy, azzal sincs semmi gond.

12 éves vagy, még bőven változhat az alakod. De ha nem változik, az se baj :)

2016. febr. 3. 22:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Teljesen rendben van, szerintem.

Tetszés szempontjából (ha már szépség és divat): megnyugodhatsz, sokaknak bejönnek a vékony lányok, ahogy pl. nekem is :)

(korosztályodban is, bár ebben a korban még sokan nem feltétlen annyira érdeklődnek)

Max a korod lehet az egyetlen kritérium.

2016. febr. 4. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!