Átlagos testalkat, nagy fenékkel. Mit gondoltok, fiúk?
Figyelt kérdés
sajnos a nagy fenekem miatt molettnek tűnök, pedig a testem tobbi resze átlagos. A testsúlyom is normalis. És altalaban a vékonyabb lányok jonnek be a fiúknak, hisz nekik olyan pont tenyerbe illő kerek popsijuk van. De nyikvan egy nagyobb fenék hájasabb is, narancsbőrösebb is, pedig rendesen edzem.2016. ápr. 1. 21:15
11/21 Sunshinedoll válasza:
A méregtelenítő kúra a legnagyobb baromság, amit hallottam, azért van az embernek mája tudtommal? Hogy méregtelenítsen? Azt meg nem látom, hogy a méregtelenítés hogy tüntetné el a fenékről a zsírt ? Évek óta tanulok élettant meg biokémiát, de ezt még nem hallottam lol
Ne csinálj már úgy, mintha a narancsbőr lenne a legrosszabb dolog a világon, a nők 90%-a narancsbőrös :D A férfiak meg csak azért nem narancsbőrösek, mert vastagabb a zsírraktárat fedő bőrrétegük, nem azért mert ők olyan k-baszott egészségesen élnek. De hát egy újabb ok, amiért lehet a nőket cs-szegetni.
12/21 A kérdező kommentje:
:DD
2016. ápr. 1. 21:37
13/21 anonim válasza:
csinálj pár képet. csak, hogy értsük miről van szó. minden hátsó szándék nélkül... :)
14/21 anonim válasza:
Nekem egyik barátnőmnek ilyen az alkata és a pasik odavannak érte :) Legalább annyian,mint a vékonyakért(én az vagyok)és nagyon jó pasik is!De az összkép számít végülis,neki pl az arca is szép,az is biztos sokat nyom a latba.
17/21 VirágésBence válasza:
A fogyókúrához annyit, hogy keress új recepteket, nagyon finom kajákat tudsz készíteni magadnak, én úgy fogytam 14 évesen le 10 kilót, hogy minden nap degeszre ettem magam és imádtam a kajákat és egyáltalán nem sportoltam :D A nagy fenék nem probléma, sőt...
18/21 anonim válasza:
uggh..... iszonyat szép feneked van...
19/21 anonim válasza:
ezen a fenéken ne parázz, hanem bátran használd
20/21 anonim válasza:
:D Ez se nem nagy se nem narancsbőrös, nem értem mi a gond.:)
Persze lehet, hogy kicsit az- bizonyos fényviszonyoknál például félárnyékban jobban kijönnek az apró hibák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!