Átlagos testalkat, nagy fenékkel. Mit gondoltok, fiúk?
Nem azért nagy mert tul sokat edzettél rá?
Amúgy van több olyan pasi ismerösöm akinek a nagyobb fenék tetszik.
Ha narancsbőrös, akkor a táplálkozásodon változtass de sürgősen. A lehető legkevesebb szénhidrátot vidd be a szervezetedbe, néha méregtelenítő kúrát is végezhetnél.
Olvasd el a Sárgakapszula könyvet.
Lány vagyok, hasonló alkattal. Bár szerencsém van, mert narancsbőröm egyáltalán nincs, amikor híztam, akkor lett egy kicsi. A párom egyébként azt se tudta, hogy mi az a narancsbőr, amíg meg nem mutattam neki :D
Szerintem nem hátrány, viszont az öltözködést nagyon behatárolja. Nem lehet, hogy a ruháiddal van gond? Ha előnyösen öltözködsz, akkor nem kellene, hogy molettebbnek tűnj. Próbálj más fazonú ruhákat hordani, főleg olyanokat, amik felül szűkebbek.
Valamit valamiért, ha nem vagy képes áldozatot hozni, akkor meg légyszi ne panaszkodj, hogy narancsbőrös a feneked. Hisz nem teszel meg azért semmit, hogy eltűnjön. Az edzés még nem minden. A legnagyobb részt a táplálkozással tudod elérni. De ha te erre se vagy képes..?!
Nem kell mindenkinek narancsbőrmentes lennie, igazad van.
Akkor legalább próbáld meg a mennyiséget csökkenteni, estére pedig iktasd ki. A cukros dolgokat, és az édességet pedig felejtsd el, ezekkel legalább kordában tudod tartani a szintedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!