Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek, ti mit gondoltok az olyan izmos testalkatról, melyen súlyfelesleg is van? Pl a lentebb linkelt videóban szereplő, kék pólós pasi testalkatáról?
2014. okt. 15. 12:52
1/16 A kérdező kommentje:
...illetve kicsivel több súlyfelesleg... :)
2014. okt. 15. 12:55
2/16 anonim válasza:
Ezt most nem teljesen értem. A kék pólós testalkata plusz súlyfelesleg vagy a kék pólóson már eleve van súlyfelesleg? Egyébként szép széles háta van, ezért 10/10.
3/16 anonim válasza:
Nekem jobban bejön mint a szálkás. A videóban lévő pasi testre 10/9, arcra nem tetszik.
20/N
4/16 anonim válasza:
én nem látok rajta súlyfelesleget o.O
10/4 vagy 5 nekem a vékony srácok jönnek be nem szeretem ha valaki ilyen izmos
20/N
5/16 A kérdező kommentje:
A videón látható kék pólós személy testalkata, + képzeljetek el rajta még kb 5-6 kg súlyfelesleget :) rosszul fogalmaztam meg.
2014. okt. 15. 13:00
6/16 anonim válasza:
Küldesz képet? Úgy egyszerűbb ;)
7/16 anonim válasza:
Hát ha több van rajta mint a videóban, akkor nekem annyira nem tetszik. =/ Én is a vékonyabb srácokat szeretem.
20L
8/16 anonim válasza:
#7-es vagyok a pontozás lemaradt :)
a kék pólós 10/7, ha van rajta több felesleg akkor 10/5
9/16 anonim válasza:
És még hogy nem számít a külső, mi? :D Eléggé lentre pontozzátok akin már van egy kicsi plusz :D
10/16 anonim válasza:
Jó masszív, volt már hasonló barátom, habár én is jobban szeretem a vékony fiúkat. De legalább szex közben nem félek, hogy összeroppan alattam, és egyébként is egészségesen néz ki.
Őszintén szólva, ha nincs elhízva vagy agyongyúrva egy férfi, akkor rossz már nem lehet, így pontozni nincs túl sok értelme.
20 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!