Fiúk nektek melyik női test alkat teszik ezek közül a legjobban? Lányok ti melyikre hasonlítotok/melyikre akartok?
2016. márc. 30. 23:39
22/33 anonim válasza:
Nekem a C tetszik a legjobban. Mint arcra mint bedig alakra. Nem vékony, de hájasnak sem mondanám.
24/33 anonim válasza:
Most komolyan le lettem pontozva,mert kimertem mondani,hogy a "C" túlsúlyos?.
10 kg plusz van rajta legalább.
25/33 anonim válasza:
A kérdés amúgy is a testalkatra vonatkozott,nem arra,hogy melyiknek jön be az arca...
26/33 anonim válasza:
nyugi 24, engem is leszavazott a sok értelmifogyis. :D
27/33 anonim válasza:
En a B vagyok de barcsak az A-ra hasonlitanek:(
30/33 anonim válasza:
Egyértelműen az A tetszik a legjobban. A C már nekem eléggé telt... sose jött be a telt.
Esetleg még a B jöhet szóba, nem rossz az alakja (de a térde hova tűnt? :D kissé fura), csak valahogy nekem mindig bejött a vékonyabb, "csontosabb" alak.
Tehát ezek közül: A
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!