Mennyire praktikus a műköröm, és tönkre teheti az igazit?
Figyelt kérdés
A körmeim állandóan letöredeznek, és szinte hetente járok manikűröshöz. Gondolkodom a műkörmön, bár a természetesség híve vagyok.2010. ápr. 4. 19:11
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem kb. 9 éve (kis kihagyással) van műkörmöm. Egyetlen, illetve legfőbb oka az, hogy az eredeti körmeim nagyon gyengék. Mindig beszakadt (nem beszélve a körömlakkról, ami egy mosogatás után lepattan, aminél nincs undorítóbb). A műkörömmel bármit tudok csinálni takarításilag, amit a rendessel nem. Hangsúlyozom, az én gyenge körmeimről van szó. Persze, ha nem tudnám magamnak megcsinálni a műt, lehet, hogy jobban meggondolnám. Tavaly próbáltam "nélküle" meglenni: fél év alatt épphogy nőtt, de ugyanolyan gyenge volt, mint anno. Nagyon sokat kínlódtam vele, és még csúnya is volt. Úgyhogy vissza a porcelán, amit szintén lehet természetesre alakítani.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez elég meggyőző volt.
Ez lehet, hogy hülye kérdés, a tipp, vagy tip és a porcelán ugyanaz?
2010. ápr. 4. 19:46
3/4 anonim válasza:
persze elgyengítheti a körmöd, ha mindig felteteted, leszedetet, felteteted, leszedeted, de ha folyamatosan fennvan és csak tölteted, nem teszi tönkre. szép ápolt lesz a kezed :)
tip az a műanyag lapocska, amit a körmöd végére ragaszt a műkörmös, és arra viszi fel az anyagot, ez lehet zselé vagy porcelán. de ha nem tipeset szeretnél, akkor sablonra építi fel :) sokan nem szeretik a tipet, de én arra esküszöm :D de ezt neked kell eldöntened
4/4 anonim válasza:
Nekem 1-2x lett töltetve, 3 hónapig volt fent, és megerősödtek a körmeim. Zselés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!