Szepnek szamitok a mai idelhoz viszonyitva?
Figyelt kérdés
165cm vagyok, 50kg, nagy kerek fenekem van. Hosszu hullamos barna hajam, feher borom, barna szemem. Kovetem a trendeket (boyfriend nadrag, iphone, fekete/szurke/feher felsok, szaggatott nadragok)2016. márc. 28. 14:32
2/12 anonim válasza:
tucat. Attól nem leszel szép hogy iphone-od meg boyfriend nadrágod van, de még a komor színű felsők se dobnak az arcodon...dobj képet és megmondjuk.
3/12 anonim válasza:
így olvasva egy unalmas tucat emberke lehetsz.
4/12 anonim válasza:
Szerintem, látszat ember vagy.
5/12 anonim válasza:
Bocsi,de tenyleg eleg tucat.:(
6/12 A kérdező kommentje:
14 eves vagyok. Kormom is allandoan hasonlo szinure van festve mint a felsoim. Sminkem is hasonlo. Neha mukormom van. De ezektol fuggetlenul kituno tanulo vagyok. A hajam szine is mindig mas. Valamikor szokes vagy sotetbarna esetleg fekete. De regen volt ombre is
2016. márc. 28. 15:08
7/12 anonim válasza:
14 évesen smink, műköröm és hajfestés... hát eléggé laza erkölcsűnek tűnsz nekem ezek alapján, aki csak a látszatra megy. nem lennél szimpatikus. Meg lehetsz divatos, ha közben olyan csúnya vagy hogy a tigris sírva enne meg. Amiket leírtál, egyik se befolyásolja az arcod szépségét.
8/12 anonim válasza:
Ezzel a megjelenéssel sikeresen le tudsz tornázni 30-40 pontot a vélhető intelligencia hányadosodból. Ez így kb. a "nézd, mekkor hülye ribi" kategória.
9/12 anonim válasza:
A mai ideálhoz viszonyítva igen.
De nem biztos, hogy mindenkinek a mai ideáll jön be.
10/12 anonim válasza:
Nos, ha tiszta ragya vagy, csámpás a fogsorod, kancsal vagy, szőrös és sasorrú, akkor nem.
Annyira dedós vagy, vazze...
A trendeket meg legfeljebb a szüleid engedik, hogy "kövesd", kincsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!