Ezek alapján már igényes nőnek számítok, vagy még kevés?
22 éves vagyok, igyekszem odafigyelni magamra.
Naponta zuhanyozok, heti kétszer szőrtelenítek, használok bőrradírt és testápolót. Reggel-este ápolom az arcom (lemosó, arckrém, szemkörnyékápoló, ajakápoló), heti kétszer mosok hajat. A hajam mellig érő festetlen szőke, színe ilyen:
Nem járok fodrászhoz, otthon vágjuk pár havonta. A szemöldököm magam szedem (formára), a körmeim szintén én festem. Kozmetikushoz nem járok, nem problémás a bőröm.
Fogorvoshoz két havonta járok, mivel betegség miatt törnek a fogaim (laikus nem tudja, csak én meg az orvosom). Minden étkezés után fogmosás, reggel-este szájvíz.
Finoman sminkelek, BB, korrektor, szempillaspirál. Alkalomra alapozó és tus. Minőségi parfümöt használok (D&G, Lancôme, DKNY, Guess).
Mindig az alkalomnak, az alakomnak és az időjárásnak megfelelően öltözök.
Ilyesmi stílusban:
Figyelek az alakomra, sokat alszom, szedek vitaminokat, havonta egy-kétszer szoktam relaxációs fürdőt csinálni (fürdősóval).
Viszont:
Nincs póthajam, nincs műkörmöm, műszempillám, nem járok szoliba, nem veszek hetente ruhát, nincs divattetkóm, és sose voltam plasztikázva.
Nagyon természetesen nézek ki.
A leírás alapján azt gondoltam hogy igényes vagy. Viszont ezek az outfitek modorosak és gyerekesek. Így inkább egy igényes lány lehetsz, nem nő.
Miért gondolod hogy az igényesség része a műköröm/műhaj/szoli? Elmentek otthonról?
Nekem tetszik ez a ruha, nem követeli meg sem a korom, sem a munkám, hogy kosztümöt hordjak.
Mert mindenhonnan ezt hallani, azért.
A szoli valójában kegyetlenül igénytelennek tűnik ha eltúlozzák-
Az is lehet igényes aki visszafogotta, elegánsan természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!