Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Fiúk! Mi a véleményetek a ducibb lányokról?

Figyelt kérdés
Kb 165 cm magas és 68 kg vagyok. Ez még belefér nálatok egy lánynál? Ez befolyásolna titeket abban ,hogy egy lány lehet e a barátnőtök vagy sem?

2016. márc. 26. 01:08
1 2
 1/14 anonim válasza:
17%
Teljesen kizart. Ha 190 magas lennel akkor is sok lenne de reszegen egyszer felmennek hozzad ha nagyon szep az arcod.
2016. márc. 26. 01:42
 2/14 gnoomage ***** válasza:

Amúgy mikor hagyjátok abba azt, hogy látatlanba akartok lelki segélyt kérni?

Ha tudni akarod küldj egy képet, és talán még meg is lehet mondani mert így akár krumpli alakod is lehet, meg homokóra... Ha meg csak annyi kell hogy valaki végre azt mondja, hogy igen, akkor inkább pszichológushoz menj...

2016. márc. 26. 02:23
 3/14 BadOomen válasza:
0%

Nálam teljes mértékben előnyt élveznek! Szerintem sokkal aranyosabbak, ha van rajtuk némi felesleg semmiképp nem választanék egy topmodell alakú lányt sokkal nagyképübbek önelégültek megbízhatatlanabbak ritka aki normális!Eddig ez volt a tapasztalatom.

A régi festményeken szobrokon mindig a női ábrázolásokon telt idomokkal rendelkező nők voltak az ideálok, és igazuk is volt! Egy nő legyen nőies telt!

Lehet némelyik duci lány kicsit önbizalom hiányban szenved, de higgyétek el sokkal jobban megbecsülik az embert, hosszútávra mindenképp!

Nem kell aggódniuk, hogy nem kellenek senkinek, el sem hinnétek mennyi fiúnak jönnek be a duci csajok. Szeretni kell őket amennyire csak lehet és meg fognak becsülni sokkal jobban mint az „ideális”alakú nők.

2016. márc. 26. 06:22
 4/14 anonim ***** válasza:

A "duci" nagyon diplomatikus szó. Van a molett és van az elhízott (durván mondva kövér) és óriási különbség van a kettő között. A molett nő szép nagy keblekkel és fenékkel rendelkezik, vékony a csípője és nem lóg a hasa, hanem feszes. Az elhízott nő pedig az, aki súlyához képest nem rendelkezik nagy keblekkel, csípője nem vékonyodik, csak kis mértékben és lóg rajta "minden".

165cm/68kg molett nő szép lehet szerintem.

2016. márc. 26. 07:49
 5/14 anonim válasza:
Kizart.
2016. márc. 26. 08:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerinted mi két szám alapján döntjük el, jó alakja van-e valakinek? Ilyen magasan ilyen súllyal ezernyifélenézhetsz ki.
2016. márc. 26. 09:05
 7/14 anonim ***** válasza:

Semmi különös. Elfogadom, megértem, hogy másnak tetszik. Nekem nem. Lényegében nem az én hibám, ez ellen nem tudok tenni. Képtelen vagyok egy molett, duci alakot vonzónak találni. Mindig is a vékony jött be

Befolyásolná-e? Valószínű igen. Mivel a prioritás a vékony lányokon van, alapból nem próbálkozok a husisabb lányoknál. Én, ha valakihez elkezdek közeledni, akkor annak valódi oka van, az tényleg tetszik és el tudnám vele képzelni az egész életem. Az egy éjszakás kalandoknak nem sok értelme...

Még nem történt velem olyan, hogy egy duci lány megtetszett volna, és egyikkel sem voltam olyan viszonyban. Az arca esetleg mentheti a dolgokat.

(megy ugyebár egy vékony lánynál mi a garancia, hogy az is marad? :D)

Egyébként nem kell elkeseredni, mert valóban sokaknak bejön a ducibb, molettebb (stb) alak. A tied ezekkel az adatokkal nem túl vészes, még egy vékonyabb alakot is simán elérhetsz (persze ha szeretnél + kitartással

2016. márc. 26. 11:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Az csak túlsúlyos igazából de nem értem hogy miért nem dobsz le egy 10es azzal bomba lennél. Tudom lusta vagy de akkor is...
2016. márc. 26. 11:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Kedves előző! Nem tudom honnan szeded hogy lusta vagyok. Minden nap edzek és voltam már jócskán 70 kg fölött is ,de jelen állapotban sem vagyok megelégedve magammal.
2016. márc. 26. 11:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Akkor meg kitartás. Még lemész egy 10est és jó leszel.

De amúgy a kérdésre a válasz hogy nem ezen múlik hogy lesz e belőled barátnő vagy sem. Az rajtad múlik elsősorban nem csak a kilóidon.

2016. márc. 26. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!