Nők, lányok véleményére lennék kíváncsi, milyen a kinézetem?
minden tekintetben fura a kirohanásod, szabályosan nevettem, amikor felhoztad, hogy nem engem választott a barátnőd helyetted :D
szerintem neked aztán mondhat az ember bármit, rohadtul nem érzékeled hogy feminin vagy vagy hogy mi történik...
na küldj képet, valószínűleg megerősödne az élettapasztalatom, miszerint a nagyon jó nők, akiknek tényleg megvan az önbizalmuk, olyan férfiakkal is jönnek össze.
Tudod mi minden tekintetben fura? Az, hogy letisztáztam, hogy nőneműeknek szól a kérdésem és Te még mindig itt tobzódsz... Ez tényleg fura.
Tisztázni kell ezen kívül pár dolgot, mert ahogy elnézem Te elég szépen elkanyarodtál:
-Senki sem rohant ki. :) Elhiheted.
-Senki sem mondta, hogy a barátnőm nagyon jó nő, csak azoknak lehet önbizalmuk akik a Te véleményed szerint jó nőnek számítanak?!
Minden mondatodban és szavadban érzem a rosszindulatot és a csipkelődést, miért vagy Te még itt valójában?
A barátnőm aranyos lány igen, és megvan a magához való önbizalma, ami éppen elég, nem nagyon jó nő és ne is méregesd Őt a kis mércéddel, mert nem egy tárgy amiről Te fogod eldönteni, hogy épp jó-e vagy sem, de hogy ne csak a szám járjon küldök képet is róla és ezzel remélem búcsút is vehetünk egymástól.
wow, ehhez most lenne hozzászólásom (az eddigi kommentelők közül az egyik vagyok, és igen, lány, mielőtt ez meg lenne kérdőjelezve).
szerintem egy férfi számára a barátnője kell hogy a legjobb nő legyen. mármint nyilván be lehet látni hogy vannak nők mondjuk nagyobb mellel, kisebb orral, stb, de egy férfi azért választja a barátnőjét mert számára ő jó nő, és ezt nem fél kimondani, még ha szerinte mások máshogy is látják. egyszerűen nehezen hiszem el, hogy képes vagy ilyen lealacsonyítóan írni a barátnődről, ráadásul képet is kirakni róla, amivel teljesen megalázod!
és képzel hogy én a képek alapján azt mondom hogy a barátnőd: nagyon jó nő! egzotikus arc, ízléses, stb. szóval szerintem igenis jó nő, és nevetséges hogy ezt a barátja nem látja be. nem is érdemled meg őt... szerinted ha ezt meglátná hogy esne neki? már bűntudatom van hogy egy olyan embernek írtam itt támogató kommentet, aki a saját barátnőjét nem képes ennyire megtisztelni.
bocsánat a támadónak tűnő kommentért, de úgy érzem ezt igazán nem hagyhattam szó nélkül..
Egyáltalán nem mondom, hogy Ő nem jó nő, ne érts félre. Nekem Ő a legjobb ezt tudja is. A képbe beleegyezett, látta azt is amit írtam, én inkább arra akartam kilyukadni,hogy nem csak egy nagyon jó nőne lehet önbizalma, mivel akinek válaszoltam valószínűleg nem egy kedves hétköznapi szépségű nem extra nőtre gondolt, én ne n akarom, hogy a barátnőm ilyen legyen, mert ott belső értékek meg nulla.
Sajnálom ha félreérthető voltam. Egyáltalán nem értékelem Őt alul, sőt szerinte túl is értékelem.
Azt írtam senki sem írta, hogy Ő nagyon jó nő és nem ettől kell függie az önbizalomnak.
Ettől függetlenül szerintem az.
pont ilyesmire gondoltam, egy átlagosan helyes, aranyos csaj :)
nem tudom hol itt a probléma :)
annyi volt a megjegyzésem, hogyha a későbbiekben jobb nőket akarsz, akkor tuningolnod kell kissé a kisugárzásodat...
a barátnődnek meg korlátozottak a lehetőségei arra nézve, hogy növelje a húspiaci értékét. erre akartam kilyukadni.
Helyes vagy, a kisugárzásod alapján valóban érződik egy kis önbizalomhiány, bizonytalanság. Arra gyúrj rá! A külsőddel semmi baj. AZ első kép férfiasabb valóban, a másodikon viszont barátságosabb vagy. Nem tudom hány éves lehetsz, lehet írtad valamelyik kommentedben, nem figyelmtem, arcod kissé kisfiús.:) Egy kis borosta lehet jól állna..
A barátnőd is szép, a közelebbi képeken Nádai Anikóra emlékeztet.
Utolsónak: Köszönöm szépen, hogy leírtad a véleményed, teljesen korrekt volt. Van egy borostás képem, de nem találom, barátnőm nagyon szereti, ja és Ő azt üzeni hízelgő, hogy Nádai Anikóhoz hasonlítottad. :)
Utolsó előttinek: Nem akarok jobb csajokat felszedni, köszönöm a tanácsot, nekem bőségesen megfelel, ha a barátnőm meg tudom tartani, nekem ő már felső kategória, egyszerűen nem kell jobb.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!