Nők, lányok véleményére lennék kíváncsi, milyen a kinézetem?
*Lemaradt: tényleg jobban állna a a hosszú haj, persze csak akkor válaszd, ha tetszik. Amúgy szimpatikus vagy. És ha valamit rosszul állapítottam meg, javíts.
(előző voltam)
Köszönöm a választ neked is :)
Én nem próbálok semmilyen divatirányzatot követni, azt veszem meg ami tetszik, kényelmes és úgy érzem jól áll.
nem tudom miből gondolják itt előttem hogy kondizol..
mindenesetre a 2. képen erősen feminin beütésed van, inkább dolgozz rajta, hogy minél férfiasabb legyen a kisugárzásod, mert ez így nem nyerő
23f
Köszönöm a válaszod.
Mindenesetre még mindig inkább nőneműek véleménye érdekelne.
Egyébként itt hanyagoltam az edzést sérülés miatt, de szoktam.
Jogos. A kisugárzás sokat nyom a latban.
Én bizonytalan voltam a nők rólam alkotott képéről, a külsőmmel kapcsolatban, ezért tettem fel a kérdédt, mivel nem tudom magam kívülről nézni, pláne női szenmel :D Nem akarok megdugni senkit :)
Ismét egy pasi válasza ha jól sejtem... Mert te biztosan ezerszer jobb pasi vagy nálam minden tekintetben! :)
Szerintem meg a barátnőm már felnőtt és képes eldönteni mit és kit akar, és nem Téged mint láthatjuk. Hagyjuk meg neki, hogy Ő döntse ezt el.
Megmondtad a tutit látatlanban.
Kérsz képet róla, hogy lásd mennyire önbizalomhiányos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!