Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők, lányok véleményére...

Nők, lányok véleményére lennék kíváncsi, milyen a kinézetem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. márc. 20. 20:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

*Lemaradt: tényleg jobban állna a a hosszú haj, persze csak akkor válaszd, ha tetszik. Amúgy szimpatikus vagy. És ha valamit rosszul állapítottam meg, javíts.

(előző voltam)

2016. márc. 22. 17:37
 22/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ neked is :)

Én nem próbálok semmilyen divatirányzatot követni, azt veszem meg ami tetszik, kényelmes és úgy érzem jól áll.

2016. márc. 22. 21:45
 23/39 anonim ***** válasza:
Mi bajotok van a hajaval? Szerintem nem stukseges hosszu haj en meg azt nem szeretem
2016. márc. 23. 03:37
 24/39 anonim ***** válasza:
49%

nem tudom miből gondolják itt előttem hogy kondizol..

mindenesetre a 2. képen erősen feminin beütésed van, inkább dolgozz rajta, hogy minél férfiasabb legyen a kisugárzásod, mert ez így nem nyerő

23f

2016. márc. 26. 13:30
 25/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Mindenesetre még mindig inkább nőneműek véleménye érdekelne.

Egyébként itt hanyagoltam az edzést sérülés miatt, de szoktam.

2016. márc. 26. 17:21
 26/39 anonim ***** válasza:
nincs mit, az lényegtelen hogy mit írnak itt a nők, ha dugni akarod a jókat közülük akkor jó kisugárzás kell, a külső az másodlagos. aki férfiként kiír egy ilyen kérdést, hogy milyen a külseje, az általában nincsen képben, ugyanis a férfi húspiaci értékét elsősorban a személyisége határozza meg, ez fordítva van, mint a nőknél, ahol inkább a külseje számít.
2016. márc. 27. 10:47
 27/39 A kérdező kommentje:

Jogos. A kisugárzás sokat nyom a latban.

Én bizonytalan voltam a nők rólam alkotott képéről, a külsőmmel kapcsolatban, ezért tettem fel a kérdédt, mivel nem tudom magam kívülről nézni, pláne női szenmel :D Nem akarok megdugni senkit :)

2016. márc. 27. 12:28
 28/39 A kérdező kommentje:
Csak a barátnőm, de Őt meg nem megdugni szoktam.
2016. márc. 27. 12:39
 29/39 anonim ***** válasza:
egy aranyos kiscsaj lehet, alacsony önbizalommal
2016. márc. 28. 17:37
 30/39 A kérdező kommentje:

Ismét egy pasi válasza ha jól sejtem... Mert te biztosan ezerszer jobb pasi vagy nálam minden tekintetben! :)

Szerintem meg a barátnőm már felnőtt és képes eldönteni mit és kit akar, és nem Téged mint láthatjuk. Hagyjuk meg neki, hogy Ő döntse ezt el.

Megmondtad a tutit látatlanban.

Kérsz képet róla, hogy lásd mennyire önbizalomhiányos?

2016. márc. 28. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!