Nők, lányok véleményére lennék kíváncsi, milyen a kinézetem?
2016. márc. 20. 20:25
11/39 A kérdező kommentje:
Nem igazán értelek. Tényleg nem az én fiókom, de nem loptam a képeket, én vagyok rajtuk.
2016. márc. 20. 22:06
12/39 anonim válasza:
Hát az öltözködési stílusodat tényleg üti ez az "irakban szolgálok" frizura.
13/39 A kérdező kommentje:
Majdnem talált, Koszovóban szolgálok. :D Köszönöm a válaszodat! :)
2016. márc. 20. 22:23
14/39 anonim válasza:
tessék önbizalmat szerezni, ugyanis minden okod megvan rá!:) és még egy kicsit több mosollyal még jobban fel tudnád dobni az összképet! ^^
15/39 anonim válasza:
szerintem jól nézel ki, bár a hajad nem tetszik, de a karod és az arcod ellensúlyozza, a szemed is nagyon szép :)
21/L
16/39 A kérdező kommentje:
Nagyon jól esnek amiket írtok! Nem gondoltam volna. :)
2016. márc. 21. 07:47
17/39 A kérdező kommentje:
Más hajam lehetne amúgy, de a munkám miatt nem növeszthetem meg igazán.
2016. márc. 21. 07:57
18/39 anonim válasza:
A hajad pocsék. Az első képeden hihetetlenül unszimpatikus vagy, a másodikon viszont barátságosnak tűnsz.
Számomra az lenne a döntő, hogy élőben melyik kisugárzás a dominánsabb.
19/39 A kérdező kommentje:
Barátságos ember vagyok, néha még naív is, azokhoz is kedves vagyok akikkel már nem kellene olykor. :/
Nem vagyok öntelt, ha ezt vélted felfedezni az első képben, sőt... nem találom magam lehengerlőnek sem, kevés az önbizalmam, ezért született a kérdés is.
A te válaszod is köszönöm.
Rövid hajra valami fazontippek? :D Nem növeszthetek rajta túlzottan.
2016. márc. 21. 22:51
20/39 anonim válasza:
Szerintem próbáld neg kicsit kibontakoztatni a saját stíkusodat. Ne feltétlen a divathoz alkalmazkodj, mert lehet, hogy az nem te vagy. A saját ízlésed szerint öltözködj, ne a tömegé szerint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!