Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan vetted rá anyudat h...

Hogyan vetted rá anyudat h megengedje, h leborotválhasd a lábadat?

Figyelt kérdés
Mert nekem h ha megtudná h 12 évesen leborotválom nem naon örülne...de nem tudom mért...
2010. ápr. 3. 07:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
nem erősődik a szőr fogjátok már fel! csak mivel a a tetjéj vágja el hamarabb visszanöl mint ha gyantával,vagy epilátorral kitépeted-.-"
2010. ápr. 3. 11:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Én asszem 13 éves voltam, és nem mondtam el neki, mert különösebben nem is érdekelte volna.

Persze azóta tudja, de ez természetes dolog szerintem.

2010. ápr. 3. 11:58
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

11:46 szerinted én mit mondtam? hogy gyorsabban kinő a szőr, ha rendszeresen borotválod. ez megerősőödésnek számít, ha nem értenéd. a haj is olyan, hogyha csinálnak rajta egy frissítő vágást, gyorsabban nől, mintha el lenne töredezve

10:59-es

2010. ápr. 3. 12:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Én 11 évesen mondtam anyának, hogy szeretném leborotválni a lábam, és azt mondta hogy csak nyugodtan, de vigyázzak hogy meg ne vágjam magam. Ma 14 vok és gyantázom, azzal sem ellenkezik anya... :)
2010. ápr. 3. 12:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam el..Aztán kb 1 év után vette észre,nem figyelgette a lábamon a szőrt,fel se tünt neki,ő is leszedi magának így neki "természetes a csupasz láb,hónalj" stb. Azóta eltelt már 6 év..És hol borotva hol krém..

18/L

2010. ápr. 3. 13:24
 16/19 anonim ***** válasza:

- anyaaaaaa....szőrös a lábam, lefogom borotválni, mert nagyon randa. vegyél borotvát.

- nem veszek, minek az neked?

- mer szőrös, és csúnya. ha nemveszel majd veszek én.

- jó akkor vegyél magadnak

2010. ápr. 3. 15:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem sem örült először. Olyan 12 éves lehettem. Az osztály társaim már mind borotválták a lábukat, úgyh nekem is "muszáj" volt. Legalábbis anyunak ezt a dumát adtam be. Aztán kb egy év múlva már anyu vett nekem borotvát, majd a következő karácsonyra kaptam epilátort. Azóta is azt használom.

18L

2010. ápr. 13. 16:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Epilátor. :)

Dee vigyázz vele, ha érzékeny a bőröd (nekem az) akkor begyulladhatnak a szőrtüszők. Én bekenem hintőporral így nem lesz pöttyös.:)

2010. ápr. 13. 20:50
 19/19 anonim ***** válasza:

hát én nem mondtam neki semmit :D. amit kaptam pénzt abból vettem és annyi. most már epilátort használok, és én is hintőporral szoktam "bekenni" utána :)

19/L

2010. ápr. 14. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!