Avon vagy Oriflame tanácsadónő legyek? Szerinted?
Szia!
Én most csatlakoztam az Oriflame-hez, mert nekem nagyon bejönnek a dolgaik. Ha be szeretnél lépni, tudok segíteni is. :) Jah és pénzt is szerintem jól lehet keresni vele így, hogy jó termékeik vannak. :) Anna
Én még csak annyit szeretnék hozzászólni,hogy egy 18 éves fiú a képembe dörgölte,hogy sz.. az Oriflame,miután 14 nappal ezelőtt válaszoltam erre a kérdésre.
Remélem sikerült már döntened!
Avon termékei jobbak
De pénzkereseti lehetőség szempontjából jobb az Oriflame..
Döntsd el neked melyik a fontosabb..
Ne haragudj, de ez buta kérdés... Ha nem is ismered a termékeit és te nem tudod magadtól elkötelezni magad az egyik márkanév mellett, akkor minek akarod bármelyiket is csinálni?
Egyébként én az Oriflame mellett döntöttem, mert ki nem állhatom az Avon "Reese Witherspoon"-os reklámfogását. Az Avon csak azért elismert, mert rengeteg pénzt beleöl a reklámozásba, amit persze a vásárló fizet meg gyengébb minőség keretében.
Az Oriflame ezt a pénzt a termékek javításába helyezi és nem holmi amcsi sztárocskák lefizetésébe.
Az meg egy plusz dolog, hogy ahová én regisztráltam, ott rendkívül aranyosak a többiek. Bármi probléma adódik, mindig kereshetem őket és van egy kozmetikusunk, aki csak Oriflame termékekkel dolgozik és kedvezményt ad nekünk. Jól dolgozik és aranyos.
Persze lehet, Avon-nál is van ilyen, de mint írtam, a marketingfelfogásuk és a termékek minősége miatt választottam az utóbbi termékcsaládot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!