Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Avon vagy Oriflame tanácsadónő...

Avon vagy Oriflame tanácsadónő legyek? Szerinted?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 17:24
1 2
 11/20 anonim válasza:
73%
Az eredeti kérdésre: Ahova felvesznek, illetve amelyik cég, mint (kényszer)vállalkozóval szerződést köt, foglalkoztat.
2010. ápr. 7. 21:29
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Előző hozzászólónak: nem úgy tűnik, hogy ismered bármelyik cég "tanácsadónői" rendszerét. A tanácsadónők nem alkalmazottak. Oda lhet jelentkezni minden kötelezettség nélkül, és ha korábban nem voltál náluk "problémás" tanácsadó, akkor csatlakozhatsz hozzájuk. Én az Avonnál vagyok "tanácsadónő". (Pasi létemre - nem bírják általánosan "tanácsadó"-ra változtatni a megnevezést) Annyi a haszon, hogy alapesetben 15%-kal kevesebbet kell fizetnem, mint a katalógusár. Tehát ennyi a hasznom, ha valakinek eladom. Általában csak magamnak vásárolok bizonyos termékeket az akcióban lévő termékekből. Így megéri tőlük vásárolni. Volt olyan idő, amikor egyes kollégák nagy értékben rendeltek, így nekem is nagyobb volt a hasznom. Sajnos már megszűnt ez a lehetőség.
2010. ápr. 8. 07:26
 13/20 anonim válasza:
68%

Szia!

Én most csatlakoztam az Oriflame-hez, mert nekem nagyon bejönnek a dolgaik. Ha be szeretnél lépni, tudok segíteni is. :) Jah és pénzt is szerintem jól lehet keresni vele így, hogy jó termékeik vannak. :) Anna

2010. ápr. 9. 15:32
 14/20 anonim válasza:
86%
Ezt Neked kellene eldöntened. Különben mitől lennél hiteles?
2010. ápr. 10. 10:39
 15/20 anonim válasza:
70%
Tanácsot általában az ad, aki ért valamihez, amihez más nem.Te értesz az értékesítéshez? Rendelkezel anyag- és áruismerettel? Mndkét cégről és termékeiről? Az ezekre a kérdésekre adott válasz válasz az itt feltett kérdésedre is!
2010. ápr. 13. 13:30
 16/20 anonim válasza:
50%

Én még csak annyit szeretnék hozzászólni,hogy egy 18 éves fiú a képembe dörgölte,hogy sz.. az Oriflame,miután 14 nappal ezelőtt válaszoltam erre a kérdésre.

Remélem sikerült már döntened!

2010. ápr. 24. 06:21
 17/20 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem az Oriflame jobb... nem véletlenül svéd minőség. :)
2010. jún. 27. 20:04
 18/20 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem Oriflame. Én csináltam mindkettőt. Az Avonban sokkal kevesebb a lehetőség és a haszon, ezért abba is hagytam. Az Oriflamet csinálom most, mert több százalék marad enyém, sokkal több az ajándék és az akció, valamint a hálózatépítés is sokkal jövedelmezőb mint az Avonnál.
2010. júl. 9. 00:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Avon termékei jobbak

De pénzkereseti lehetőség szempontjából jobb az Oriflame..

Döntsd el neked melyik a fontosabb..

2010. okt. 17. 08:31
 20/20 Levander ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de ez buta kérdés... Ha nem is ismered a termékeit és te nem tudod magadtól elkötelezni magad az egyik márkanév mellett, akkor minek akarod bármelyiket is csinálni?

Egyébként én az Oriflame mellett döntöttem, mert ki nem állhatom az Avon "Reese Witherspoon"-os reklámfogását. Az Avon csak azért elismert, mert rengeteg pénzt beleöl a reklámozásba, amit persze a vásárló fizet meg gyengébb minőség keretében.

Az Oriflame ezt a pénzt a termékek javításába helyezi és nem holmi amcsi sztárocskák lefizetésébe.

Az meg egy plusz dolog, hogy ahová én regisztráltam, ott rendkívül aranyosak a többiek. Bármi probléma adódik, mindig kereshetem őket és van egy kozmetikusunk, aki csak Oriflame termékekkel dolgozik és kedvezményt ad nekünk. Jól dolgozik és aranyos.

Persze lehet, Avon-nál is van ilyen, de mint írtam, a marketingfelfogásuk és a termékek minősége miatt választottam az utóbbi termékcsaládot.

2011. jún. 1. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!