Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Avon vagy Oriflame tanácsadónő...

Avon vagy Oriflame tanácsadónő legyek? Szerinted?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 17:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
egykutya.
2010. ápr. 2. 20:09
 2/20 anonim ***** válasza:
59%
nekem az oriflame-s cuccok jobban bejönnek
2010. ápr. 3. 00:50
 3/20 anonim ***** válasza:
57%
Még jó hogy AVON :D
2010. ápr. 3. 15:13
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
Legyél mindkettő!
2010. ápr. 5. 09:11
 5/20 anonim válasza:
65%
Egyik se, mindkettő cég terméke teli van szintetikus anyagokkal pl:kőolaj(mineral oil), sodium lauryl sulfate....inkább keres valamilyen tiszta termékeket gyártó céget.
2010. ápr. 6. 11:17
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
És mi az a "sodium lauryl sulfate"?
2010. ápr. 7. 08:58
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

Hát, találtam egy oldalt, ahol taglalják az anyagot. De szerintem ellentmondásos dolgokat ír. "A Sodium Laureth Sulfate alkoholos változata a Sodium Lauryl Sulfatenak. Kevésbé irritáló, azonban komoly kiszáradást okozhat. A tisztítószerekben vagy a samponokban található anyagokkal reakcióba lépve mind a Sodium Laureth Sulfate, mind a Sodium Lauryl Sulfate rákkeltő nitrátok és dioxidok keletkezéséhez járulhat hozzá. Csupán egyszeri hajmosással nagy mennyiségű nitrát kerülhet a vérkeringésbe." Ugyanakkor sampon egyik összetevőjének is írja: "Samponok:

DEA, Diethylphtalat, LAS-Tenside, Oxybenzon, Propylenglykol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate" Ha ez igaz lenne, már nem élne senki, aki sampont vagy borotvahabot használ. Ez erős "csúsztatásnak" tűnik.

Amúgy nekem még semmi bajom nem volt egyik gyártó kozmetikumaival.

2010. ápr. 7. 09:05
 8/20 anonim ***** válasza:
57%
Ja, és azt elfelejtettem íírni, hogy "hivatalos" és más tapasztalatok szerint az Avon termékei a legkevésbé irritatívak. Persze ha valaki valamire allergiás, bármi előfordulhat. És még egy adalék. A világhíres kozmetikumokat az Avon kutatásai után dobják piacra. Nem egy olyan termékkel találkoztam, ami előbb az Avonnál jelent meg, kicsit később a tévéreklámokban hasonló, más világcég terméke jelent meg. Nem az Avon reklámjaként írom, de ezek tényeken, tapasztalatokon alapulnak.
2010. ápr. 7. 09:10
 9/20 anonim válasza:
62%

Én Oriflames vagyok.

Kikerestem az oldalról az előzőekhez kapcsolódó anyagot:

Használ-e az Oriflame bármilyen veszélyes összetevőt?

Az Oriflame büszke a természetességet középpontba helyező, svéd gyökereire. Biztonságossági, környezetvédelmi és etikai okoknál fogva még számos, legálisan egyébként engedélyezett összetevő sem található meg a készítményeinkben.

Nem használunk továbbá olyan összetevőket sem, amelyek az ún. CMR-csoportba tartoznak. (rákkeltő, mutagén és reprodukciót gátló anyagok).

Az összetevők folyamatos ellenőrzése érdekében az Oriflame figyelemmel kíséri a tudományos eredményeket, és kiemelt figyelmet szentel a vásárlók érdekeinek.

Az aktuális információk birtokában így mindig készen állunk arra, hogy olyan összetevőket alkalmazzunk, melyek ártalmatlanok a fogyasztók egészségére, illetve a környezetre.

Az Oriflame vásárlói biztosak lehetnek abban, hogy a készítményeinkben felhasznált, valamennyi összetevő teljes mértékben megfelel az európai és a nemzetközi kozmetikai előírásoknak. Termékeinket a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően gyártjuk, így használatuk semmilyen tekintetben nem veszélyezteti az emberi szervezetet.

Amit vevőktől hallottam,hogy az Oriflame termékek kicsivel drágábbak de jobbak mint az Avon.Viszont az utóbbi hónapokba rengeteg akció volt az Oriflamenél.

2010. ápr. 7. 20:28
 10/20 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem valassz valami komolyabbat. Nem valamik. Lehet, h olcso termékek viszonylag, de ... nem valami. Amwaynek nezz utana (artistry, beauty cicle, fankhouser new york a kozmetikai resze.) En foglalkozok vele, és elégedett vagyok, ráadasul sokkal szélesebb a termékskála. Ráadasul természetes anyagok. 50 eves ceg.
2010. ápr. 7. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!