Avon vagy Oriflame tanácsadónő legyek? Szerinted?
Hát, találtam egy oldalt, ahol taglalják az anyagot. De szerintem ellentmondásos dolgokat ír. "A Sodium Laureth Sulfate alkoholos változata a Sodium Lauryl Sulfatenak. Kevésbé irritáló, azonban komoly kiszáradást okozhat. A tisztítószerekben vagy a samponokban található anyagokkal reakcióba lépve mind a Sodium Laureth Sulfate, mind a Sodium Lauryl Sulfate rákkeltő nitrátok és dioxidok keletkezéséhez járulhat hozzá. Csupán egyszeri hajmosással nagy mennyiségű nitrát kerülhet a vérkeringésbe." Ugyanakkor sampon egyik összetevőjének is írja: "Samponok:
DEA, Diethylphtalat, LAS-Tenside, Oxybenzon, Propylenglykol, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate" Ha ez igaz lenne, már nem élne senki, aki sampont vagy borotvahabot használ. Ez erős "csúsztatásnak" tűnik.
Amúgy nekem még semmi bajom nem volt egyik gyártó kozmetikumaival.
Én Oriflames vagyok.
Kikerestem az oldalról az előzőekhez kapcsolódó anyagot:
Használ-e az Oriflame bármilyen veszélyes összetevőt?
Az Oriflame büszke a természetességet középpontba helyező, svéd gyökereire. Biztonságossági, környezetvédelmi és etikai okoknál fogva még számos, legálisan egyébként engedélyezett összetevő sem található meg a készítményeinkben.
Nem használunk továbbá olyan összetevőket sem, amelyek az ún. CMR-csoportba tartoznak. (rákkeltő, mutagén és reprodukciót gátló anyagok).
Az összetevők folyamatos ellenőrzése érdekében az Oriflame figyelemmel kíséri a tudományos eredményeket, és kiemelt figyelmet szentel a vásárlók érdekeinek.
Az aktuális információk birtokában így mindig készen állunk arra, hogy olyan összetevőket alkalmazzunk, melyek ártalmatlanok a fogyasztók egészségére, illetve a környezetre.
Az Oriflame vásárlói biztosak lehetnek abban, hogy a készítményeinkben felhasznált, valamennyi összetevő teljes mértékben megfelel az európai és a nemzetközi kozmetikai előírásoknak. Termékeinket a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelően gyártjuk, így használatuk semmilyen tekintetben nem veszélyezteti az emberi szervezetet.
Amit vevőktől hallottam,hogy az Oriflame termékek kicsivel drágábbak de jobbak mint az Avon.Viszont az utóbbi hónapokba rengeteg akció volt az Oriflamenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!