Oriflame vagy AVON tanácsadónő?
Figyelt kérdés
Mik a jó dolgai,ha tanácsadó nő leszek? lesz belőle hasznom?2010. aug. 30. 17:21
1/3 anonim válasza:
Avon tanácsadónő vagyok. Itt a haszon 15% alapjáraton, 5000 forint felett ingyen van a házhozszállítás. Jó, mert Te magad is olcsóbban veheted meg a cuccokat, és az akciós szórólapon akár 75%-kal olcsóbban rendelhetsz, de ezt nem érdemes másoknak mutogatni, emrt nem lesz belőle hasznod.
2/3 anonim válasza:
na ha már előttem írtak az avonról, akkor én írok az oriflameről. jó oldala? nincs neki XD a haszon 23%-os, de erre nem számíthatsz, mert amit megrendelsz, kb 3/4-e tuti nem lesz meg. plusz, a csomagod elég gyakran hiányosan kapod. van tagság megújítási díj, ez vmi 1200 Ft körül volt még 1 éve, és ezt évente kell fizetned. és adminisztrációs díj is van ha a rendelésed nem éri el a 100 bónuszpontot, ami agyjából 15000 Ft-nak felel meg. ez az adm. díj 449 Ft.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én mindkettővel foglalkozom, ha bármiben segítségre lenne szükséged, írj nyugodtan és segítek. Avonnal 1998 óta foglalkozom, oriflame-hez nemrégen csatlakoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!