Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Olyan undorítóak ezek a...

Olyan undorítóak ezek a szétszolizott műkörmös lányok. Miért tesznek ilyet magukkal a lányok? Miért rondítják el így magukat?

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 15:39
1 2
 11/19 Sunshinedoll ***** válasza:
65%
Nem értem, hogy ez titeket miért érdekel ennyire? :DDD Senkit nem érdekel, szerintetek mi a szép. Ezek a lányok nyilván jól érzik magukat így. Ti láthatólag nem érzitek jól magatokat, mert szükségesnek érzitek, hogy mások életébe pofázzatok bele. Igyatok egy kis kávét, hátha segít.
2016. márc. 2. 16:21
 12/19 anonim ***** válasza:
8%
igen, úszógumis vagy
2016. márc. 2. 16:22
 13/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, nagyon primitív nők járnak ide úgy vettem észre

(Sunshinedoll is mindenhol kötekedik)

2016. márc. 2. 16:24
 14/19 A kérdező kommentje:
kibannoltak, tehát nekem volt igazam.
2016. márc. 2. 16:59
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem akinek akár csak egy "dugásra" is jók, azok pont ugyanolyan undorítóak, ha nem még jobban.

Nem tetszik, de azért belemártogatom a farkam. Kész.

2016. márc. 2. 18:12
 16/19 anonim ***** válasza:
69%

Azért mert te nem fogadod el magad, ne minősíts mást, mert követi a trendeket vagy éppen nagy ívben .... Ha koszos, zsíros hajú, lyukas ruhájú lányok mászkálnának mindenhol az is bántaná valószínűleg a szemed. Ha ők póthajjal és műkörömmel érzik jól magukat hát legyen. Te pedig farmer pólóban az is rendben van, nem vagyunk egyformák, nem kell azzal foglalkozni, hogy kin mi van vagy mi nincs.

Egy nem undorító szétszolizott lány.

2016. márc. 3. 10:48
 17/19 A kérdező kommentje:

LOL azzal foglalkozok és arról írok ki kérdést amiről akarok, demokrácia van. :D

Felőlem kiírhatsz te is egy kérdést, hogy milyen undrítóak a farmer + pólós fiúk, nem megyek oda pampogni. :D

2016. márc. 3. 15:26
 18/19 anonim ***** válasza:
A farmer, póló csak egy példa volt :) írhattam volna koktélruhát is. Csak azt akartam jelezni, hogy ahelyett, hogy itt hergeled magad feleslegesen csinálhatnál valami nyugis számodra kellemes dolgot és letojhatnád a felszínességet.
2016. márc. 3. 21:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Semmi bajom az ilyen nőkkel, sőt...

Nekem pl. semmi bajom egy "műnővel", ha ízlésesen van "megcsinálva".

2016. márc. 6. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!