Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Perfect Nails Okj-s műkörmös...

Perfect Nails Okj-s műkörmös tanfolyam?

Figyelt kérdés
Milyen az oktatás? Mindent tanítanak ezek közül: manikűr(klasszikus, francia, japan), koromepites(zselés,porcelános, tipes), Spa kezeles kezen? A kezdő csomag kitart a tanfolyam végéig, ill.milyen uv lámpa van benne? Láttam az oldalukon hogy 95e a tanfolyam, 40e a vizsgadíj, 60e körül volt a kezdő csomag. Más költség nincs? Mivel olvastam olyat más suliról hogy tanfolyam közben derült ki hogy még miket kell venni..amit kaptak anyagokat kevés bvolt és rossz minőség. Tudom h a perfect nails eszközök minőségiek, csak az a kérdés hogy meddig tart ki a csomag..mert otthoni gyakorlás is kell ugye, plusz az órák. Hány gyakorlati órára kell modellt vinni?

2016. febr. 1. 05:59
 1/3 anonim válasza:
Sajnos nem tudok válaszolni az összes kérdésedre, de én most kezdtem februárba a BrillBird-nél az okj-s tanfolyamot. a tanfolyam díja nekem is olyan 95ezer körül volt + 30 vagy 35 a vizsga és az alap csomag 51 de abba nem volt uv lámpa viszont az anyagok jó minőségűek. Mivel a tanfolyam közben otthon is gyakorolnod kell ezért kizárt hogy kitartson az alap csomag de ez egy ilyen szakma.
2016. márc. 15. 10:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Én nem kezdtem bele, csak gondolkodom rajta, hogy jó lenne elvégezni, olyat ami hétvégente van. Gondolom sok órára kell modellt vinni, annyi embert össze sem tudnék szedni:D Én vidéki vagyok, mindenki örül neki, ha végre otthon lehet, nem hogy még mászkáljanak velem Budapestre. Láttam, hogy van aki neten keres modellt, csak nem tudom mennyi sikerrel.

Tetszik ez a szakma és nagyon sok videót néztem ezzel kapcsolatosan. :) Elméletben már tudok építeni.:D

Neked hogy tetszik a tanfolyam? Ahova te jársz ott kb. hány ember van egy csoportban? A Crystal Nails tanfolyamaival szemeztem még, csak ott sokkal többen vannak csoportonként mint a Perfectnél. Kisebb csoportban szerintem jobban meg lehet tanulni a dolgokat, meg több idő jut egy-egy emberre.

2016. márc. 17. 21:19
 3/3 anonim válasza:
Én is vidékről járok, ráadásul suli mellett csinálom, szintén hétvégén. Most kezdődtek a gyakorlataim és a modell keresgélés..háát..igen..nehéz de facebookon sikerrel lehet járni tapasztalataim szerint! 20 fős csoportban vagyok de ketté leszünk osztva a legtöbb gyakorlati órán úgyhogy itt tényleg odafigyelnek ránk. Crystalnál voltam modell...nincsenek jó tapasztalataim. Velem is bunkók voltak az oktatók és a tanulóval is.
2016. márc. 25. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!