Perfect Nails Okj-s műkörmös tanfolyam?
Köszönöm a választ! Én nem kezdtem bele, csak gondolkodom rajta, hogy jó lenne elvégezni, olyat ami hétvégente van. Gondolom sok órára kell modellt vinni, annyi embert össze sem tudnék szedni:D Én vidéki vagyok, mindenki örül neki, ha végre otthon lehet, nem hogy még mászkáljanak velem Budapestre. Láttam, hogy van aki neten keres modellt, csak nem tudom mennyi sikerrel.
Tetszik ez a szakma és nagyon sok videót néztem ezzel kapcsolatosan. :) Elméletben már tudok építeni.:D
Neked hogy tetszik a tanfolyam? Ahova te jársz ott kb. hány ember van egy csoportban? A Crystal Nails tanfolyamaival szemeztem még, csak ott sokkal többen vannak csoportonként mint a Perfectnél. Kisebb csoportban szerintem jobban meg lehet tanulni a dolgokat, meg több idő jut egy-egy emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!