Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hajtogatják a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hajtogatják a férfiak (is), hogy nem jönnek be nekik a műkörmös, műszempillás, (enyhén) szolizott, sminkelt, összességében mindig tökéletes nők, amikor valójában pont az ilyenekre buknak?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül agyonsminkelt és agyonszolizott cicababákra gondolok, hanem azokra, akik ugyan nem ilyenek, mégis nagyon adnak magukra. Pl. mindig ki vannak sminkelve vmennyire, lakkozzák a körmüket, sok időt fordítanak a bőr- és hajápolásra, szoláriumba járnak, vagyis mindig hibátlan a megjelenésük. Szóval "természetes" szépségek. Ja és ezt rendszeresen közzéteszik a Facebookon, titkon (?) arra várva, hogy minél több lájkot kapjanak. És kapnak is...
2015. aug. 19. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:

én a nem odaadó nőket utálom

és ha valaki ennyire el van foglalva magával, valszeg nem odaadó, : önző

akkor meg borzasztó vele a szex

2015. aug. 19. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Mert nem ilyenekre buknak, legalábbis a legtöbben.

24F

2015. aug. 19. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
hát azért mert például nekem se ez jön be, és számomra rohadtulde nem az a tökéletes amit leírtál :D
2015. aug. 19. 21:43
 4/9 anonim válasza:

Én sem bukok az ilyenekre.

Egy festetlen lány sokkal szebb, mint a festett, a festék eltakarja az illető igazi szépségét

2015. aug. 19. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen nőktől hányok! Dugja őket a sok diszkópatkány yolo csávó! Egy számomra normális nő nem a facebook-on várja a like-okat, meg nem pózolgat fél napig a tükör előtt. Szeretem ha egy nő igényes és ad magára, de ez merüljön ki annyiban, hogy csak addig foglalkozzon a külsejével, amíg a fürdőszobában van és ne pedig egész nap. Ha 2órát készülődik az sem zavar, csak ne picsháskodjon nekem egész nap lépten-nyomon, mert attól behányok! Egy szónak is száz a vége, ne önmagával legyen egész nap elfoglalva. Ha van smink az is jó, ha nincs az is jó. A túlzott szoli meg smink ultra gáz, attól mindig röhögnöm kell ha olyat látok! Kb., mint egy cirkuszi bohóc!
2015. aug. 19. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert nekik nem jut belőlük, de ők is arra verik a kis farkukat otthon. Pont mint a csajok akik fikázzák az izmos pasikat. Tudjátk, hogy hozzájuk se szólnak ezért sztereotípiákat hangoztatnak a levegőbe.

És mi van, ha az a szolizott lány éppen biológus/matematikus/fizikus szakon tanul ? Akkor mi a kifogás miért gyűlölöd őket ? Vagy, ha valójában szerényebb mint a sminketlen falfehér kócos hajú lány ?

2015. aug. 19. 22:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, idegesít a viselkedésük. Mondjuk, ők a legritkább esetben tanulnak fizikusnak. Teljesen nyilvánvaló, hogy azért raknak ki képet magukról, mert azt hirdetik, hogy ők hú de milyen fullosak.
2015. aug. 19. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:

#5: Egyetértek!

#6: Sokan rájönnek, hogy hol is van a helyük, és hol NE keresgéljenek. Nyilván ott, ahol nem veszik őket észre. Mivel az "intelligens cicababa" kategória nem lát bennem semmi értékelhetőt, így nem közöttük keresgélek. Mivel a "buta plázaribi cicababa" kategória értelmi felfogóképessége meg alapból taszít, így közöttük sem keresgélek. Lehet, hogy ez egy "falnak", egy védelmi mechanizmusnak gondolod, de attól én még kerülni fogom az összes cicababát, legyen az vagy intelligens, vagy buta plázaribi. :)

2015. aug. 19. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Jav.: ezt*
2015. aug. 19. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!