Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon erős az orgazmus előtti érzés, nem tudom elengedni magam! Volt más is ilyen helyzetben?
Volt már többször is orgazmusom úgy,ha a G-pont ingerlése mellett a csiklómat is izgatom,vagy a párom pl ujjazás közben. Az az egész rettenetesen kellemes és szétárad a testemben. De amikor csak a G-pontot ujjazza,akkor annyira erős az az érzés ott egy pontban,hogy kínozni lehetne vele. Jó érzés,de feszítő és a falra lehet mászni tőle... A barátom szerint ha abba az érzésbe bele tudok lazulni,akkor brutális élvezésem lesz... o.O De amikor kikapcsolom magam és ellazulok,ugyan úgy marad az az erős és nem jön az orgazmus. Nem tudom hogyan bullenhetnék át ezen az akadályon,hogy kiélvezhessek egy erősebb orgazmust.
Régebben amikor először értem el a csúcsot még nagyon erősen megvolt a "pisilési inger érzete". Attól is féltem és most is jelen van,de azt már el tudom engedni és akkor jön az élvezet. Gondolom ez is így működik,de sokkal erősebb. Leszögezném,hogy fájdalom nem társul az érzéshez. Volt,hogy a könnyem is kicsordult,vagy a bizsergésig már eljutottam,de át szeretném élni teljesen. (Nem görcsösen akarom,csak ha úgy alakul,szeretném kiélvezni)
Volt mát valaki így? Tutok tanácsot adni? Akár privátban is.
Szerintem próbáljátok meg úgy, hogy ujjaz, közben nyal. Én is érzem néha úgy, hogy jó de nem akar jönni. Csukd be a szemed és próbáld meg kiüríteni az agyad. Maradj csöndben és csak arra gondolj hogy a világ legjobb pasija, aki a tied csinálja neked és nagyon jó.
vagy fantáziálj kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!