Mi a véleményetek a képen látható nőről (modellről)? Hasonló méretekkel rendelkezem ezért kérdezem. Felvállalnátok vagy már sok? Egyébként a nagy méretekhez szép arc párosul. És összességében mi a véleményetek?
2016. febr. 26. 17:33
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
Ez az utolsó is annyira szép lehetne.. Gyönyörű arca van..de így, elhízott. Pont.
13/18 anonim válasza:
Nekem is sok lenne, mínusz 6-7 kg viszont tökéletesen. De amúgy nem értettem ezt soha, ha nem tetszik az alakod, akkor valtoztass rajta. Egy kis odafigyelés, s kitartás s az a par kg 2-3 hónap alatt el fog tűnni. Ha meg nem akarod eltüntetni, mert szereted igy magad, akkor meg nem tok mindegy mások véleménye.
14/18 anonim válasza:
Nekem ez olyan fura. Olyan szép arcuk van nekik, a "plus-size" modelleknek. Miért nem kell picit odafigyelni?
Nyilván nem arra gondolok, hogy vasággyal legyenek 40 kilók, de egy pici fogyás az egészségük miatt. .. hát nem tudom. Nekem ilyen szép arcom lenne "csinálnék" hozzá egy szép testet is!! :D
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !
2016. márc. 5. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!