Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Veletek is van ilyen? Nem...

Veletek is van ilyen? Nem értem. Van rá magyarázat?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok.. nem olyan ember aki magát szokta nézni a nap 24 órájában és nem is vagyok beképzelt.., de amikor belenézek a tükörbe vannak napok amikor tök helyesnek látom magam , és vannak amikor zsákot húznék a fejemre xD ez mitől lehet ? veletek is van ilyen?
2010. márc. 31. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ismerős a helyzet!:D Nekem is vannak napok, hogy amikor reggel belenézek a tükörbe szépnek látom magam, mire beérek a suliba akkora meg már rondának.:D Sőt nem minden tükörbe látom magam ugyan olyannak!:)

Az, hogy ez miért van, nem tudom. Én is kíváncsi vagyok rá!:)

2010. márc. 31. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de ugyanez a helyzet velem is :) Pedig amúgy tudom, hogy nem vagyok egy szépség. De a barátom mégis néha annyi önbizalommal tölt el, hogy jól érzem magam a bőrömben, és igenis szépnek érzem magam (a barátom mindig annak tart).

Szóval valószínűleg valamilyen pozitív dolog hatására gondolod olyankor úgy, hogy helyes vagy.. :)

2010. márc. 31. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok ezzel, és amikor szépnek látom magam, akkor általában jókedvű is vagyok. Ha viszont morcosan nézek a tükörbe, akkor borzasztóan rusnyának látom magam. Persze ez tükörtől is függ. Egy barátnőmnél van egy, amiben sosem látom magam rondának. Vásárlásnál viszont legszívesebben kirohannék az öltözőből... Meg persze a fényviszonyok is számítanak, és az is, hogy milyen nagy a tükör, mennyire egyenletes a felülete, mennyire tiszta, mennyire van megdöntve és milyen irányba. Itthon általában unalmasnak látom magam, vagy nem tudom, olyan fura, mintha állandóan ugyanolyan lennék.

Én amúgy jobban szeretem a kocsik sötétített ablakában megnézni magam, mert olyan, mintha világítana a bőröm, meg a hajam :D

2010. márc. 31. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Én általában akkor tetszem magamnak a legkevésbé,amikor nem aludtam ki magamat,ilyenkor nyúzott vagyok,táskásak a szemeim,és egyáltalán az egész arcom teljesen más.Ez legtöbbször a suli miatt van,na meg a stressz szerintem iszonyatosan ki tud ülni az ember arcára,ha belül nem érzem jól magam,kívülről sem fogok tetszeni saját magamnak. (19/L)
2010. márc. 31. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak,azért látod magadat másképp más tükrökben mert mások a fényviszonyok.
2010. márc. 31. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:

velem is van ilyen.

de érdekes, mert én akkor látom szépnek magam, ha mondjuk nem aludtam pár napja, vagy ha egy buli után szét vagyok csúszva...nemtudom más is van e ezzel így (nem tudom elképzelni :D)

van bennem olyankor valami démoni, gondolom ez tetszik olyankor.

21/L

2010. ápr. 1. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!